JONNE AARON: OTA MUT

La 24.10.2020
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Pääsyliput: 35,50€
(18.4.2020 peruttuun konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan)
Pyörätuoli + saattaja: 35,50€
Muut saattajt: 1,50€

Tapahtuman tiedot

Päivä: 24.10.2020
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Konsertin kesto: n. 2h 15min väliaikoineen
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Jonne Aaronin keikka on siirtynyt uudelle päivälle lauantaille 24.10.2020. Lisäksi keikan sali on vaihtunut Teatro-salista Logomo-saliin!

Tällä upealla kiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille artisteille tekemistä menestyskappaleista!

Lahjakkaan tulkitsijan ja biisintekijän kynästä ovat syntyneet kappaleet kuten Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda), Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski),Tunnit (Yö), Surun aika (Olli Lindholm), Pari kaunista sanaa (Katri Ylander), Elämä on lahja (Anne Mattila), Nukkuva sydän (Muska)ja Juodaan ja painitaan (Frederik) sekä käännösbiisi Elossa taas (Katri Helena / Negative).

Näiden lisäksi ohjelmisto koostuu Jonnen omasta tuotannosta. Konserttisalimiljöössä osin uusin sovituksin kuultavat Yksin, Tiikerin raidat, Rooma, Vihan sokaisema, Ihanaa elämää, Kun jätät minua, Kirosanoja ja kiertueen nimikappale Ota mut ovat osa laajamittaista konsertin ohjelmasisältöä. Luvassa on myös kiinnostavia tarinoita uraltaja biisien takaa.