JONNE AARON: OTA MUT -KONSERTTISALIKIERTUE

La 18.04.2020
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput 35,50 €
Pyörätuoli + saattaja 35,50 €
Muut saattajat 1,50 €
Lippu + tapas-lankku 52,50 €

Tapahtuman tiedot

TAPAHTUMA SIIRTYY

Päivä: 18.04.2020
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Teatro
Kesto: 2h 15min (sisältää väliajan)
Ikärajaton
Saapuminen »

 

Hallitus on linjannut kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat peruttavaksi tai siirrettäväksi. Logomossa tämä tarkoittaa, että osa konserteista siirretään!

Jonne Aaronin Logomon keikka siirtyy uuteen ajankohtaan lauantaille 10.10.2020. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat tilannetta!

Miten linjaus näkyy Logomossa? Lippu.fi/korona

 

Jonne Aaronin Ota mut-konserttisalikiertueella kuullaan ensimmäistä kertaa Jonnen tulkintoja hänen muille artisteille tekemistä menestyskappaleista. Lahjakkaan tulkitsijan ja biisintekijän kynästä ovat syntyneet kappaleet kuten Jos menet pois (Suvi Teräsniska), Elän itselleni (Popeda), Viimeiseen korttiin (Topi Sorsakoski),Tunnit (Yö),Surun aika(Olli Lindholm),Pari kaunista sanaa (Katri Ylander), Elämä on lahja (Anne Mattila), Nukkuva sydän (Muska)ja Juodaan ja painitaan (Frederik) sekä käännösbiisi Elossa taas (Katri Helena / Negative).

Näiden lisäksi ohjelmisto koostuu Jonnen omasta tuotannosta. Konserttisalimiljöössä osin uusin sovituksin kuultavat: Yksin, Tiikerin raidat, Rooma, Vihan sokaisema, Ihanaa elämää, Kun jätät minua, Kirosanoja ja kiertueen nimikappale Ota mut ovat osa laajamittaista konsertin ohjelmasisältöä. Luvassa on myös kiinnostavia tarinoita uralta ja biisien takaa.