Joutsenlampi – The Moscow Ballet Theatre

To 03.03.2022
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Pääsylippu B-katsomoon: 82 € / opiskelijat, eläkeläiset ja alle 16v. lapset 62€
Pyörätuoli + saattaja: 82 €
Ala Carte -paketti: 143 €

Aitiovaraukset:
myynti@logomo.fi

Tapahtuman tiedot

Päivä: 03.03.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
ovet auki paketin ostaneille klo 17.00.
Tapahtuma alkaa: 19:00
kesto n. 2 h 50 min sisältäen väliajan.
K-7
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

TIEDOTE:

Viimeisten päivien tapahtumien valossa ja vallitsevasta maailmantilanteesta johtuen, The Moscow Ballet Theatren Joutsenlampi-esitys on peruutettu Logomo-salissa  3.3.2022.

Lippurahojen palautusta voi hakea 31.5.2022 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus

 


 

Bolshoin prima ballerina eläytyy Joutsenlammen väkevään rakkaustarinaan.

The Moscow Ballet Theatre tuo maaliskuussa Suomeen baletin rakastetun suurteoksen. Joutsenlammen ajaton tarina huokuu romantiikkaa, tragediaa ja muutoksen voimaa.Joutsenlammen ennennäkemätön kauneus on ihastuttanut jo toistasataa vuotta katsojia ympäri maailmaa. Kaikkien aikojen tunnetuin balettiesitys pääsee oikeuksiinsa The Moscow Ballet Theatren taitavien tanssijoiden tulkitsemana.Romantiikan mestariteosPrinssi Siegfriedin ja prinsessa Odetten rakkaus saa katsojan elämään vahvasti mukana tarinan suurissa tunteissa. Noita on langettanut Odetten ylle loitsun, jonka vuoksi Odette lipuu päivisin joutsenena kyynelten järvessä. Yöt hän viettää omana itsenään, viehkeässä naisen muodossa. Loitsun voi rikkoa vain tosirakkaus, jonka noita pyrkii kaikin keinoin estämään. Saavatko rakastavaiset lopulta toisensa?Venäläisen balettitaiteen parhaimmistoaPjotr Tšaikovskin suuriin sävellyksiin perustuva klassikko sai ensi-iltansa Bolshoi-teatterissa vuonna 1877. Jo silloin rooleihin kelpuutettiin vain valovoimaisimmat ja taitavimmat tanssijat.The Moscow Ballet Theatren balettiryhmä vangitsee Joutsenlammen taianomaisen tunnelman. Esityksessä nähdään The Moscow ballet theatren valovoimaisimpia tanssijoita. Pääroolissa loistaa Bolshoi-teatterin prima ballerina Nina Kaptsova, joka on tanssinut lukuisissa tunnetuissa esityksissä ja voittanut useita arvostettuja palkintoja. Vuonna 2017 Bolshoin maailmankuulu ensitanssija oli ehdolla Benois de la Danse -palkinnon eli balettimaailman Oscarin voittajaksi.Valitettavan tilan puutteen takia the Moscow Ballet Theatre ei voi tuoda mukanaan orkesteria, vaan Tšaikovskin vaikuttava musiikki kuullaan esityksessä tallenteelta. Koreografiasta vastaavat nimekkäät mestarit Marius Petipa, Lev Ivanov ja Anatoly Emelianov.

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa näytöstä!HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa.

Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.Illan aikataulu:– ovet auki paketin ostaneille klo 17.00– pöydät katettuina klo 17.00-18.50– ovet auki muille asiakkaille klo 18.00– siirtyminen saliin viimeistään klo 18.50– esitys alkaa klo 19.00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la Carte -paketti: TOAST SKAGEN (L,G)Käsin kuorittuja katkarapuja, saaristolaisleipää, tilliä ja kurkkua***PORON ULKOFILEETÄ ( L,G )Herkkutattia ja tummaa timjamikastiketta***JUZU-MAITOSUKLAALEIVOSTA (L,G)Vadelmafluidia ja marenkiaKasvismenuGRILLATTUA SYDÄNSALAATTIA ( M,V,G )Chimichurri-kastiketta ja savustettua majoneesia***HEINÄSAVUSTETTUA SELLERIÄ (L,G)Herkkutattia ja luomukauraa***SUKLAABROWNIE (L,G)Paahdettua valkosuklaata ja vadelmaaOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)Tapahtuman järjestää Aftersunset OyShow & Dinner -tuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.