JUHA TAPIO, LAURA VOUTILAINEN

Pe 28.10.2022
Osta liput »

Liput

Permanto 39,90 €
Katsomot 45 €
Permanto ja C-katsomo K-18
B-katsomo ikärajaton
Pyörätuoli + saattaja 45 €
Muut saattajat veloituksetta
Show & Dinner 104,90 €/110 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 28.10.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Perjantaina 28.10. Logomo-salin täyttää Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvan Juha Tapion odotettu keikka. Illan avaa energisistä livekeikoista tunnettu Laura Voutilainen. Lipunmyynti konserttiin on nyt käynnistynyt Lippupisteessä.

Juha Tapio on kiistatta yksi Suomen suosituimmista bändeistä ja biisintekijöistä. Kasvanut stadioneiden halutuksi esiintyjäksi. Juha on saanut bändiin mukaan todellakin tämän maan parhaita muusikoita ja ihmisiä. Dreamteam Juhan omin sanoin. Näistä kaikista seuraa yksinkertaisesti vain hyvää. Sanoitukset ovat erityisen paljonpuhuvia joita on kuultu jo yli 10 v ajan radioista ja muualta. Joillakin vain on se taito. Sinun vuorosi loistaa –voiko kukaan muu kuin Juha Tapio tämän yksinkertaisen mutta loistavan lausahduksen sanoa. Juha Tapion Logomon keikat ovat lähes poikkeuksetta ennakkoon loppuunmyytyjä.

Jo lapsena musiikkiopinnot Lahdessa aloittanut Laura Voutilainen on määrätietoisesti ja kunnianhimoisesti panostanut uraansa. Ensilevytyksestä on kulunut jo 25 vuotta, jona aikana hän on noussut suomalaisen musiikkimaailman kärkikaartiin. Ujosta ja hiljaisesta sellistineitosesta on vuosien saatossa kasvanut vaativatkin estradit suvereenisti haltuun ottava äärettömän monipuolinen ja kyvykäs viihdetaiteilija. Ihastuttavan Lauran viimeisin, järjestyksessä 13. albumi ”Miks ei” ilmestyi kesäkuussa 2017. Singleiksi jo ennakkoon kultaa myyneeltä albumilta poimittiin kappaleet nimikappale ”Miks ei”sekä ”Mä en kestä” ja ”Koska mä voin”.

Haluatko varata aition?

Tapahtumaan on varattavissa myös aitioita, katso lisätiedot tästä »
Lisätiedustelut ja varaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 1234 808 (ma-pe klo 9-16).