KALEVAUVA.FI K-18

La 16.03.2019
Osta liput »

Liput

Peruslippu: 20 €
Opiskelija: 16 € (rajoitettu määrä)
Pyörätuoli + saattaja yhteislipulla: 20 €
Muut saattajat (näkövammainen jne.): 1,50 € omalla lipulla

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.03.2019
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tapahtuman kesto: n. 1h 40 min väliaikoineen
Ikäraja: K-18
Tila: Logomo, Teatro-sali
Saapuminen »

 

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän folkpop-duo, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta. Vuonna 2016 perustetun Kalevauvan meno on ollut heti alusta lähtien hurjaa. Helsingin sanomat tituleerasi kokoonpanoa “kesän 2016 ehkä puhutuimmaksi bändiksi” ja duo on ollut mediassa isosti esillä vieraillen lukuisissa TV-ohjelmissa aina Possesta Venla-gaalaan.

100 esiintymisen vuositahtia keikkaileva Kalevauva.fi julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017 ja on sittemmin hurmannut myös festivaaliyleisöjä aina Provinssista Pori Jazziin. Kalevauva.fi on tähän mennessä saavuttanut musiikillaan yli 2 miljoonaa Spotify-streamia ja 3 miljoonaa youtube-katselua.

Syksyllä 2018 Kalevauva.fi vietti 2-vuotistaiteilijajuhlaansa konsertoimalla 25-henkisen Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen kanssa. Aapo ja Kimmo valittiin myös Vuoden Vantaalaisiksi ja kaksikon keräämistä teksteistä julkaistiin runokirja ”Kalevauvala”. Livekeikoilla Kalevauva.fi on parhaimmillaan ja siitä kertovat hurmioituneet yleisöt ympäri Suomen.

“Kalevauva.fi kertoo yhteiskunnastamme enemmän kuin sata akateemista tutkimusta.” – Tuntematon kommentoija HS.fi

www.kalevauva.fi
www.facebook.com/kalevauva.fi