KALEVAUVA.FI, LOIRIPLUKARI

Pe 13.05.2022
Osta liput »

Liput

Liput alkaen 27,50 €
Ovelta 30 € (jos jäljellä)

Tapahtuman tiedot

Päivä: 13.05.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 21:00
Tila: Teatro-sali
K-18
Saapuminen »

 

KALEVAUVA.FI JA LOIRIPLUKARI YHTEISKEIKALLE LOGOMON TEATROON 13.5.2022!

Kotimaan suosituin trubaduuriduo Kalevauva.fi juhlii maaliskuussa ilmestyvää ”Kaupunkilaulut”-albumiaan mittavalla kevätkiertueella. Humoristisella folkpopillaan yleisön sydämet lämmittäneen yhtyeen kahden kuukauden mittainen keikkarupeama käynnistyy lauantaina 19. maaliskuuta Seinäjoelta. Turun Logomossa Kalevauva.fi esiintyy samassa illassa turkulaistaustaisen Loiriplukarin kanssa 13.5.2022. Lipunmyynti keikalle alkaa Lippupisteessä ke 8.12. klo 9.00.

”Mahtavaa päästä juhlistamaan tulevaa levyä kunnon kiertueella! Kaikkia näitä kaupunkeja yhdistää se, että ne ovat kuulemma kivoja kevätkaupunkeja. Takaamme, että näistä tulee heittämällä kevään 2022 parhaat Kalevauva-keikat, lämpimästi tervetuloa mukaan”, yhtyeen jäsenet Kimmo Numminen ja Aapo Niininen iloitsevat.

Internetin keskustelupalstoilta laulunkirjoitukseensa inspiraatiota hakevan Kalevauva.fin kehuttu debyyttialbumi sai odotettua jatkoa viime vuonna ilmestyneellä ”SOME FOLK” -pitkäsoitolla. Satoja keikkoja ympäri Suomea tehtailleen ja huikeita Youtube-katselukuja kerryttäneen kaksikon maaliskuussa ilmestyvä ”Kaupunkilaulut”-albumi niputtaa yhteen kokonaisuuteen huippusuosiota kerryttäneet ”Jyväskylä”, ”Vantaa”, ”Kouvola” ja Kuopio”-laulut sekä lupailee lukuisia uusia ratkiriemukkaita tarinoita kiinnostavista suomalaiskaupungeista.

Loiriplukari on Kalle Taivaisen imitaatio-projekti, missä Taivainen imitoi Vesa Matti Loiria omissa dadaistisissa kappaleissaan. Kyseessä on siis risteys missä kohtaa taide, viihde ja dadaismi. Live showt ovat löytäneet matkan varrella omia ulottuvuuksia teinipäiväkirjan lukemisesta Mosambikin dia-showhun. Luonnollisesti myös yhteislaulut ovat iso osa konsertti-iltaa kappaleiden sanoitusten ollessa niin sanotusti askeettisen helpot.

Koskaan ei tiedä mitä siellä lavalla saattaa tapahtua, mutta hauskaa, outoa ja lämminhenkistä toimintaa voi aina odottaa.