KANSALLINEN LAULUKLUBI: PETRA

La 23.02.2019
Osta liput » Osta liput »

Liput

Peruslippu: 25 €
Pyörätuoli + saattaja: 25 € yhteisellä lipulla
Muut saattajat (näkövammaisen jne.): 1,50 € omalla lipulla
Sapas-paketti: 64 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 23.02.2019
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tapahtuman kesto: n. 2h väliaikoineen
Ikäraja: Ikärajaton
Tila: Logomo, Teatro-sali
Saapuminen »

 

Suurta suosiota ympäri Suomen saavuttanut Kansallinen lauluklubi debytoi Logomon Teatro-salissa lauantaina 23.2.! Ensimmäisen Turun lauluklubin artistivieraaksi saapuu Tiktak-solisti Petra Gargano. Logomon iltaa isännöivä Jukka Takalo esittää illan aikana Petralle kappaleiden taustoja ruotivia kysymyksiä.

Soolouraansa keskittyvä Petra nähtiin mm. Vain elämää -sarjan kuudennella tuotantokaudella ja konsertissa kuullaankin Tiktak-materiaalin lisäksi Vain elämää -kappaleita sekä helmiä laulajan soolouralta. Illan isäntä Jukka Takalo avaa illan omalla sooloesityksellään.

Kansalliselle lauluklubille on mahdollisesti jatkoa luvassa syksyllä 2019, mikäli ensimmäinen ilta herättää turkulaisten keskuudessa kiinnostusta.

Teatro bar/cafe avoinna klo 15 alkaen, tervetuloa viihtymään!

Varaa nyt Dinner –paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!

HUOM! Pakettien myynti päätetään viikkoa ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa! Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa.
Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti

Illan aikataulu:
– ovet auki ja Sapas-lankku tarjolla klo 19.00
– siirtyminen saliin viimeistään klo 19.50
– konsertti alkaa klo 20.00

Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen konserttia Sapas-tarjoilun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatut omat pöydät ja pääsylipun.

Sapas-lankku:
West Charkin lumikinkkua (M,G)
Kylmäsavusiikaa, tillimajoneesia (M,G)
Västerbotten-juustoa ja tyrnifluidi (L,G)
Mummonkurkkua ja pikkelöityä punasipulia (M,G)
Mallaslimppua ja kirnuvoita (L)

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.
Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com tai puh. 02-4456700

Konsertin järjestää Sunborn Catering Oy
Show & Dinner -tuotanto Logomo Oy

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1 euro/tunti.

www.logomo.fi