Katri Helena

Su 16.10.2022
Osta liput »

Liput

Liput: 39 €
Pyörätuoli + saattaja: 39 €Muut saattajat veloituksetta, oma pääsylippu oltavaA la Carte -paketti: 104 €

Ryhmä- ja aitiovaraukset:
myynti@logomo.fi

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.10.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 18:00
Kesto n. 2h 10min, sisältää väliajan
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
A la carte -paketin ostaneille ovet auki klo 16:00
Tila: Logomo-sali
Ikärajaton
Saapuminen »

 

Katri Helenan odotettu sunnuntaille 27.3.2022 suunniteltu Logomon konsertti siirtyy syksyyn 2022. Uusi päivämäärä on sunnuntai 16.10.2022. Kaikki jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voi liput palauttaa 27.3.2022 mennessä Lippupisteeseen web.lippu.fi/palautus.

Järjestäjän ja artistin edustajat pahoittelevat siirrosta mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa ja toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi lokakuussa!

***

Katri Helena esiintyy Turun Logomossa sunnuntaina 16.10.2022 – lipunmyynti on käynnistynyt Lippupisteessä!

Katri Helena yksi suomen menestyneimmistä iskelmälaulajista. Hän on levyttänyt vuoteen 2022 mennessä 481 laulua, julkaissut 52 albumia ja kokoelmaa ja myynyt lähes 2 miljoonaa äänitettä. Hän on saanut 19 kultalevyä, 4 platinalevyä ja yhden tuplaplatinan.

Katri Helenan hittejä ovat muun muassa ”Anna mulle tähtitaivas”, ”Mun sydämeni tänne jää”, ”Katson sineen taivaan”, ”Lintu ja lapsi”, ” Vasten auringonsiltaa”, ”Katson autiota hiekkarantaa” ja ”Puhelinlangat laulaa”. Esiintymisiä näinä vuosina on kertynyt yli 3500 ja matkakilometrejä reilut 3,5 miljoona.

Haluamme tarjota rentouttavan konsertti-illan Katri Helenan ja kapellimestari Tessa Virran johtaman orkesterin kanssa.

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!

Illan aikataulu:– ovet auki paketin ostaneille klo 16:00– pöydät katettuina klo 16:00 – 17:50– ovet auki muille asiakkaille klo 17:00– siirtyminen saliin viimeistään klo 17:50– konsertti alkaa klo 18:00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la carte -menu:Lihamenu

KUOHKEAA MAA-ARTISOKKAKEITTOA  (L,G)Kevyesti savustettua hauen mätiä ja tilliä***PAAHDETTUA SORSANRINTAA ( L,G )Porkkanapyreetä, mustaa kaalia ja tummaa rakuunakastiketta***TYRNI-VALKOSUKLAALEIVOS (VL,G)Granolamysliä ja marenkiaKasvismenuGRILLATTUA SUIPPOKAALIA (L,G )Miso-inkiväärijogurttia ja purjotuhkaa***PAAHDETTUA MUNAKOISOA (M,V,G)Satay-kastiketta, thai-basilikaa ja jasmiiniriisiä***CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G)Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirsikka-kaffirlimelientäOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta. Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)

HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liputehditään toimittaa ennen tapahtumaa.Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.

Konsertin järjestää Sunborn LiveShow & Dinner -tuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.