Kinokopla esittää: Minari

Su 17.04.2022

Liput

Yksittäisliput: 6€
Sarjakortit: 30€ / 25€

Lipunmyynti alkaa paikan päällä puoli tuntia ennen näytösten alkua

Tapahtuman tiedot

Päivä: 17.04.2022
2 näytöstä: klo 17 ja klo 20
Ovet aukeavat klo 16:30
Tila: Kino-sali
Saapuminen »

 

Minari (Yhdysvallat 2020) on korealaisamerikkalaisen Lee Isaac Chungin ohjaama ja käsikirjoittama draamaelokuva. Elokuva on osittain omakohtainen kuvaus ohjaaja Chungin omien elämänkokemusten pohjalta. Elokuva on herkkä ja lämmin kuvaus perheestä ja perheen voimasta. Rauhallisesti etenevä ja tunnelmallinen elokuva tarjoaa myös ripauksen huumoria. Pohjimmiltaan elokuva käsittelee juurtumista ja sitä, mitä koti tarkoittaa.

Minari kertoo tarinan korealaisen perheen asettumisesta Amerikkaan. Korealainen Yin perhe aloittaa uuden elämän Arkansasin maaseudulla 1980-luvulla. Oman amerikkalaisen unelman tavoittelu ei ole kuitenkaan helppoa. Uusi elämä karulla seudulla on täynnä haasteita ja vastoinkäymisiä. Perheen isä Jacob (Steven Yeun) perustaa maatilan aikomuksenaan viljellä ja myydä korealaisia kasviksia. Äiti Monica (Ye-ri Han) epäilee hankkeen onnistumista, eikä ole innoissaan maaseudulla asumisesta. Myös Koreasta saapuva rakastava mutta pahasuinen isoäiti (Yuh-jung Youn) mullistaa perheen elämän asettumalla asumaan perheen kanssa auttaakseen lastenhoidossa. Perhe osoittaa kuitenkin sitkeyttä ja periksiantamattomuutta uuden elämän tavoittelussaan.

Einari
Yhdysvallat 2020
Ohjaus: Lee Isaac Chung. Käsikirjoitus: Lee Isaac Chung. Pääosissa: Steven Yeun, Ye-ri Han, Alan Kim, Noel Kate Cho, Yuh-jung Youn, Will Patton.
K12
115 min
Puhuttu kieli: korea, englanti