KINOKOPLA: KIITOS TILAUKSESTASI

Su 22.03.2020

Liput

Yksittäislippu: 6 €
Sarjakortti: 27 €
Opiskelijan sarjakortti: 22 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 22.03.2020
Aika: klo 17.00 ja 20.00
Ovet avataan klo 16.30
Tila: KINO-sali, Logomo
Saapuminen »

 

Suomen hallitus on antanut linjauksen koronaviruksen vaikutuksesta yleisötapahtumiin. Linjaukset vaikuttavat myös Kinokoplan toimintaan. Tämänhetkisen tilanteen huomioon ottaen Turun Yliopisto on päättänyt perua kaikki yli 50 hengen yleisötapahtumat. Tällä hetkellä koronaviruksen leviämisen hidastaminen on etusijalla. Tästä syystä myös Kinokopla on päättänyt perua KIITOS TILAUKSESTASI-elokuvanäytöksen.

 

Kinokoplan kevätsarja luo monipuolisen katsauksen uutuuselokuviin

Ken Loach: Kiitos tilauksestasi (UK, Ranska, Belgia 2019, K12, 101 min)
Ricky Turner on newcastlelainen jokapaikanhöylä, joka on kokeillut melkein mitä tahansa työtä – aina lyhyehköissä työsuhteissa. Elokuvan realistinen kuvaus tämän hetken maailmasta siinä, miten suuryritykset pyörittävät maailmaa, ja kuinka inhimillisyys pääsee liian usein keskuudessamme unohtumaan.

Kinokopla on turkulainen elokuvakerho, joka on toiminut jo vuodesta 1965 lähtien. Elokuvakerhon toimintaa pyörittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan valitsema elokuvatoimikunta, jonka tarkoituksena on elokuvasarjan ja muiden elokuva-aiheisten tapahtumien järjestämisen avulla edistää audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta. Kinokopla järjestää vuodessa kaksi yhdeksän elokuvaa sisältävää sarjaa syksyisin ja keväisin, mitkä koostuvat monipuolisesti eri genrejä ja eri maita edustavista uutuuselokuvista. Kaikki ovat tervetulleita näytöksiin.

 

Aikataulu:

– Ovet aukeavat klo 16.30
– Ensimmäinen näytös klo 17
– Toinen näytös klo 20

Liput:

Sarjakortin hinta 27 € ja opiskelijoille 22 €. Sarjakortin hinta sisältää kauden kaikki 9 elokuvaa. Paikan varmistaakseen sarjakortillisen tulee saapua näytökseen 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Mikäli sarjakortteja on vielä jäljellä sarjan alettua, niitä voi ostaa myös käteisellä tai kortilla ennen näytöksiä Logomolta.

Yksittäisliput 6 € myydään Logomolla 10 minuuttia ennen näytösten alkua, mikäli paikkoja on vielä vapaana sarjakorttilaisten saavuttua. Maksu käteisellä tai kortilla.