KINOKOPLA: THE LIGHTHOUSE

Su 19.04.2020

Liput

Yksittäislippu: 6 €
Sarjakortti: 27 €
Opiskelijan sarjakortti: 22 €

Tapahtuman tiedot

TAPAHTUMA PERUTTU

Päivä: 19.04.2020
Aika: klo 17.00 ja 20.00
Ovet avataan klo 16.30
Tila: KINO-sali, Logomo
Saapuminen »

 

Suomen hallitus on antanut linjauksen koronaviruksen vaikutuksesta yleisötapahtumiin. Linjaukset vaikuttavat myös Kinokoplan toimintaan. Tämänhetkisen tilanteen huomioon ottaen Turun Yliopisto on päättänyt perua kaikki yli 50 hengen yleisötapahtumat. Tällä hetkellä koronaviruksen leviämisen hidastaminen on etusijalla. Tästä syystä myös Kinokopla on päättänyt perua THE LIGHTHOUSE -elokuvanäytöksen.

 

Kinokoplan kevätsarja luo monipuolisen katsauksen uutuuselokuviin

Robert Eggers: The Lighthouse (Kanada, Yhdysvallat 2019, K16, 109 min)
Psykologinen kauhuelokuva kertoo nuoren miehen ja viinan karaiseman merikarhun kokemuksista majakanvartijoina 1800-luvun lopun Uuden-Englannin saaristossa. Varhaisista äänielokuvista tutussa 1.19:1-suhteessa kuvattu mustavalkoelokuva ei ole kuitenkaan perinteistä kauhua, vaan toden ja kuvitellun rajan hämärtyessä hulluus saa paikoitellen jopa komediallisia sävyjä.

Kinokopla on turkulainen elokuvakerho, joka on toiminut jo vuodesta 1965 lähtien. Elokuvakerhon toimintaa pyörittää Turun yliopiston ylioppilaskunnan valitsema elokuvatoimikunta, jonka tarkoituksena on elokuvasarjan ja muiden elokuva-aiheisten tapahtumien järjestämisen avulla edistää audiovisuaalisen kulttuurin tuntemusta. Kinokopla järjestää vuodessa kaksi yhdeksän elokuvaa sisältävää sarjaa syksyisin ja keväisin, mitkä koostuvat monipuolisesti eri genrejä ja eri maita edustavista uutuuselokuvista. Kaikki ovat tervetulleita näytöksiin.

 

Aikataulu:

– Ovet aukeavat klo 16.30
– Ensimmäinen näytös klo 17
– Toinen näytös klo 20

Liput:

Sarjakortin hinta 27 € ja opiskelijoille 22 €. Sarjakortin hinta sisältää kauden kaikki 9 elokuvaa. Paikan varmistaakseen sarjakortillisen tulee saapua näytökseen 10 minuuttia ennen esityksen alkua. Mikäli sarjakortteja on vielä jäljellä sarjan alettua, niitä voi ostaa myös käteisellä tai kortilla ennen näytöksiä Logomolta.

Yksittäisliput 6 € myydään Logomolla 10 minuuttia ennen näytösten alkua, mikäli paikkoja on vielä vapaana sarjakorttilaisten saavuttua. Maksu käteisellä tai kortilla.