KUUKAUDEN POHJOISMAINEN ELOKUVA – LYKKE-PER

Ti 03.12.2019

Liput

Liput ovelta: 5 €
Ikäraja: K/F12

Tapahtuman tiedot

Päivä: 03.12.2019
Ovet aukeavat: 16:30
Elokuva alkaa: 17:00
Kesto: 168 min
Tila: KINO-sali
Saapuminen »

 

Logomon Kino-salin valkokankaalla nähdään Kuukauden pohjoismaisen elokuva sarjan – Lykke-Per. Elokuva on herkkä ja koskettava kasvutarina. 

Tanskalaisen suurohjaajan elokuva oli kotimaassaan viime vuoden elokuvateatterimenestys! Per muuttaa kotiseudultaan ja ankarista kotioloistaan Kööpenhaminaan opiskelemaan insinööriksi. Hän menestyy ammatillisesti ja löytää myös rakkauden, mutta menneisyydestään hän ei kuitenkaan pääse eroon. Elokuva perustuu Nobel-palkitun kirjailijan Henrik Pontoppidanin teokseen.

KUUKAUDEN POHJOISMAINEN ELOKUVA – SYKSY 2019

Suosittu Kuukauden pohjoismainen elokuva -sarja esittää taas valikoiman ajankohtaisia pohjoismaisia elokuvia kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Sarjan tarkoitus on antaa pohjoismaiselle elokuvalle säännöllinen esityspaikka elokuvateatterien ohjelmistossa ja myös tarjota koululaisryhmille mahdollisuus tutustua pohjoismaiseen elokuvaan. Sarjan järjestävät: Walhalla ry, Svenska nu, Pohjola-Norden ja Pohjoismainen kulttuuripiste. Yhteistyössä mukana: Tanskan suurlähetystö, Ruotsin suurlähetystö, R&A kiertue, Folktinget, Svenska veckan ja alueelliset elokuvakeskukset.

Lisätietoa kaikista esityksistä / Tilläggsinfo om samtliga visningar: www.walhalla.fi