LAIVASTON SOITTOKUNTA: DISNEYN TAIKAA

Ti 22.11.2022
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Peruslippu: 30,00€
Lapsi 0-18v: 22,50€
Opiskelija, työtön, varusmies: 22,50€
Pyörätuoli + saattaja: 30,00€
Show & Dinner: 97,50 €

Aitiotiedustelut:
myynti@logomo.fi / 029 123 4808

Tapahtuman tiedot

Päivä: 22.11.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 18:00
Tila: Logomo-sali
Kesto: 2h 30min sis. 30min väliaika
Saapuminen »

 

Ovet aukenevat Disneyn taianomaiseen maailmaan, jossa päästään matkalle sankareiden, satuprinsessojen ja taruolentojen kanssa. Konsertissa kuullaan musiikkia Disneyn tunnetuimmista ja rakastetuimmista animaatioelokuvista, kuten Lumikki, Frozen, Leijonakuningas, Toy Story, Pieni merenneito ja Aladdin. Elokuvien laulut ja tunnussävelmät ovat ihastuttaneet kuulijoita vuosikymmenestä toiseen, ja niistä jokainen voi poimia omat suosikkinsa. Kuten elokuvat on myös musiikki tarkoitettu kaikille ja konserttiin ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin.

Neljällä paikkakunnalla vierailevan kiertueen solisteina laulavat upea Saara Aalto ja karismaattinen Mikael Saari. Laivaston soittokunnan elokuvaorkesteri pistää parastaan.

***

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!

Illan aikataulu: – ovet auki paketin ostaneille klo 16.00 – pöydät katettuina klo 16.00-17.50 – ovet auki muille asiakkaille klo 17.00 – siirtyminen saliin viimeistään klo 17.50 – konsertti alkaa klo 18.00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la Carte -menu: Lihamenu:
SUOLATTUA HÄRÄN ULKOFILETTÄ (L,G) Xo-kastiketta ja korianteria *** KARAAGE CHICKEN (L,G) Uppopaistettua kanaa, satay-kastiketta ja jasmiiniriisiä *** CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G) Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientäKasvismenu:GRILLATTUA SUIPPOKAALIA (L,G) Miso-inkiväärijogurttia ja purjotuhkaa *** PAAHDETTUA MUNAKOISOA (M,V,G) Satay-kastiketta, thai-basilikaa ja jasmiiniriiisiä *** CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G) Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientäOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16).

HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa! Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa. Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.

Haluatko varata aition?

Tapahtumaan on varattavissa myös aitioita, katso lisätiedot tästä ». Lisätiedustelut ja varaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 1234 808 (ma-pe klo 9-16).

Tapahtuman järjestää Laivaston soittokunta Show & Dinner -tuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.