THE MIRACLE – A Night With Queen

La 12.12.2020
Osta liput »

Liput

Pikkujoulut 2020 Show: 98,00 € / hlö
Pikkujoulut 2020 Show -VIP: 128,00 € / hlö

4hlö ja isommat ryhmät, sekä
yritysten pikkujoulupaketit:

Tapahtuman tiedot

Päivä: 12.12.2020
Tapahtuma alkaa: 17:00
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Queen-tribuuttiyhtye The Miracle – A Night With Queen jatkaa konserttisalikiertuettaan! Kiertueella kuullaan erityisesti 30-vuotiaan The Miracle -klassikkolevyn hittejä

Jo useamman vuoden Queen-yhtyeen musiikin ilosanomaa ympäri Suomen levittänyt “The Miracle – A Night With Queen” -musiikkishow jatkaa loppuvuonna 2019 alkanutta konserttisalikiertuettaan. Konserteissa kuullaan tuttuun tapaan musiikkia koko Queen-yhtyeen uran ajalta. Tällä kertaa keskitytään kuitenkin erityisesti vuonna 1989 ilmestyneeseen “The Miracle” -albumiin, jolta muistetaan mm. hitit “I Want It All”, “The Invisible Man” ja “Breakthru”.

Kokonaisvaltaisiksi audiovisuaalisiksi elämyksiksi rakennetut show’t kuljettavat katsojan läpi Queen-yhtyeen ja Freddie Mercuryn historian. The Miracle -yhtye koostuu kokeneista, yli 10 vuotta Queen-tribuuteissa soittaneista muusikoista, jotka ovat tällä kokoonpanolla tehneet useamman konserttisalikiertueen ympäri Suomea ja täyttäneet muun muassa Helsingin Casinon toistuvasti. Syksyllä 2019 yhtyeen konsertit myivät Turun Logomon Teatro-salin loppuun kahdesti ja houkuttelivat Helsingin Kulttuuritalolle peräti yli 800 kuulijaa. Yhtyeen keulilla nähdään valovoimainen Kimmo Blom, joka on esiintynyt Freddie Mercurynä vuosikymmenen ajan.

”It’s a Miracle! Syksyllä hienosti alkanut Queen-kiertue jatkuu keväällä ja myös Lappeenranta pääsee kokemaan uudistetun show’mme”, kertoo Kimmo Blom.

”The Miracle -albumin ilmestymisen aikaan Freddie Mercury ei enää ollut tarpeeksi hyvässä kunnossa kiertueille, joten meidän piti käyttää mielikuvitusta ja kuvitella, miltä The Miracle -kiertue olisi voinut näyttää, jos se olisi aikanaan toteutettu. Mukana on siis paljon 1980-luvun tunnelmaa Music Televisionin ja videoiden kultakaudelta ja Queenin myöhemmän ajan musiikillista ilotulitusta. Tule viettämään nostalgiantäyteinen rock-ilta kanssamme!”

Luvassa huikea ilta

Saavuttuanne Logomoon, saatte jättää päällysvaatteet maksuttomaan ja vartioituun narikkaamme. Samalla voitte heittää huolet ja arjen vaatimukset mielestänne – on aika nauttia!
Henkilökuntamme ohjeistaa teidät omaan henkilökohtaiseen pöytäänne isoon Logomo-saliin. DJ:n alkusäkeiden aikana herää ajatus, olisiko tässä välissä ennen illallista aika nauttia alkumaljat? Onneksi ne on voinut tilata etukäteen pöytään, joten lasit ylös ja ilta voi alkaa!

Tarjoilemme teille pöytiin kolmen ruokalajin illallisen, jonka aikana saatte nauttia alkushowsta ja DJ-musiikista. Salin baarit ovat auki, mikäli jano yllättää. Liikkuminen baaritiskille on helppoa ja selkeästi opastettua.  Illan kruunaa pääshow, jolloin viimeistään voitte nousta seisomaan pöytienne ääreen ja antaa lantioiden keinua.

Shown jälkeen DJ viihdyttää teitä, baarit pitävät huolen juomatarjoilusta ja me Logomossa pidämme huolen siitä, että voitte nauttia koko illan turvallisesti Turun upeimmassa miljöössä!

Vai valitsetteko VIPin?

Kun olette astuneet sisään omasta sisäänkäynnistänne ja saaneet päällysvaatteenne omaan maksuttomaan narikkaanne, henkilökuntamme ohjeistaa teidät vain VIP-vieraillemme tarkoitettuun avaraan loungetilaan. Lounge on VIP-vieraidemme käytössä koko illan ajan, kuten myös loungen baari.

Loungesta pääsette suoraan isoon Logomo-saliin, johon olemme kattaneet teille oman henkilökohtaisen pöydän lavan eteen, salin etuosaan. Salin etuosa on vain VIP-vieraidemme käytössä. Jos teitä on isompi porukka, olemme räätälöineet teille oman henkilökohtaisen alueen myös salin puolelle. Näin voitte pitää ryhmänne kanssa yhtä – olla osana suurta iltaa, mutta samalla nauttia juuri oman ryhmänne seurasta. Ja muistakaa, aina voitte pyörähtää loungessa lasillisella!

Tarjoilemme teille saliin saapuessanne alkumaljat samalla kun DJ virittelee ensisointujaan. Alkumaljojen jälkeen pöytiin tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen, jonka aikana saatte nauttia alkushowsta ja DJ:n rytmeistä. Etukäteen tilatut juotavat saapuvat pöytään toivomassanne tahdissa ja tarvittaessa salin ja loungen baaritiskit palvelevat teitä. Liikkuminen tiskeille ja wc-tiloihin on helppoa ja selkeästi opastettua.

Illan kruunaa pääshow ja olemme varanneet teille hyvin tilaa, joten tanssimaan mahtuu ihan omien pöytien vieressä. Shown jälkeen DJ viihdyttää koko Logomo-salia ja me taas Logomossa olemme sitoutuneet pitämään huolen siitä, että voitte nauttia koko illan turvallisesti Turun upeimmassa miljöössä!

Ohjelma La 12.12.

  • Liveshow:
    THE MIRACLE – A NIGHT WITH QUEEN (solistina Kimmo Blom)
  • DJ:
    JAY F
  • Illan juontaja & host:
    HELENA RIIHITUPA

Kolmen ruokalajin pikkujouluillallinen

MENU

Halstrattua siikaa (L,G)
Mätimoussea, mehustettua kurkkua ja tilliä

***

Marmoroitunutta naudan ulkofileettä (L,G)
Paahdettua broccoliiniä, savustettua selleriä ja rakuunakastiketta

***

Kalamansi-maitosuklaaleivos (L,G)
Manteli-pähkinäcrumblea ja punaherukkafluidia

KASVISMENU

Grillattua suippokaalia (L,G)
Miso-inkiväärijogurttikastiketta ja purjotuhkaa

***

Paahdettua munakoisoa  (M,V,G)
Tattia ja persiljapestoa

***

Punajuuri-tummasuklaaleivosta (M,V,G)
Manteli-pähkinäcrumblea ja vadelmaa

 

4hlö ja isommat ryhmät, sekä
yritysten pikkujoulupaketit:
044 716 0100
eveliina.salminen@logomo.fi