LOGOMON TERASSIKESÄ: DRINK TONIGHT: YOURNALIST, MUSCULAR, NGHTRDIO, AVANTO

Pe 02.07.2021
Osta liput »

Liput

Liput: 20,00€
Lippu + burger: 38,00€
Lippu+saattaja: 20,00€

Tapahtuman tiedot

Päivä: 02.07.2021
Ovet aukeavat puoli tuntia ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 18:30
K-18
Tila: Logomon terassi
Saapuminen »

 

Logomon Terassikesä tuo toistamiseen livekeikat Turun kesään 1.7.-31.7.2021 Logomon Teatron laajennetulla terassialueella. Viime vuonna lyhyellä aikajänteellä koronakesää pelastamaan syntynyt ja menestykseksi osoittautunut tapahtumakonsepti on tullut jäädäkseen. Perjantaina 2.7. Logomon Terassikesässä nähdään turkulaisen Drink Tonight Recordsin järjestämä ilta, jossa esiintyy pelkästään paikallisia artisteja.

YOURNALIST:
Yournalist on turkulainen superbändi. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, kaksi EP:tä sekä monenkirjavan tukun musiikkivideoita. Vaikkakin yhtyeen studiojulkaisut ovat laajalti kiiteltyjä, Yournalist tunnetaan ehkä kuitenkin parhaiten yllätyksellisistä ja ruudikkaista live-esiintymisistään. Dino Mansik -yhtyeen Mikko M. Koskinen sekä Traffic Islandin Oskari ja Santeri Ruohonen perustivat Yournalistin terapiabändiksi jo mainetta niittäneiden yhtyeidensä rinnalle. Ryhmään kuuluu myös tätä nykyä Ilmari Aitoaho. On käynyt selväksi, että terapian tarpeessa ollaan edelleen, sillä Yournalist valmistelee parhaillaan kolmatta levyään.

MUSCULAR:
Muscularin musiikissa yhdistyvät Funkin rytmit, Soulin harmoniat, tulevaisuuden synasoundit, pohjattomat bassot sekoitettuna perinteisiin rytmimusiikkisoittimiin. Esikuvina toimivat Herbie Hancockin jazz-funk pääkallonmetsästäjät, Parliament-yhtyeen tähtien täyttämä näky, Princen musikaalisuus sekä nykyhetken superyhtyeet Franc Moody, Vulfpeck ja Cory Henry & The Funk Apostles.Muscular on turkulaisen kosketinsoitintaiteilija Ilmari Aitoahon sooloprojekti. Hänet tunnetaan muun muassa East Funk Attackin, Punomon ja Yournalistin riveistä. Muscular projektissaan Ilmari on kutsunut mukaansa hyvät ystävänsä ja upea muusikot luomaan lihaskudosta luiden ympärille.

NGHTRDIO:
Tuottajakaksikko, Oskr ja Tsaar alkoivat tehdä musiikkia yhdessä vuonna 2018. Tahoillaan he ovat tehneet usean vuoden uran eri indiebändeissä. Heillä oli yhteinen intohimo lähestyä musiikkia elektronisemmalla kulmalla ja he päättivät lähteä saariston rauhaan luomaan jotain uutta, syviä house-biittejä. Näin syntyi nghtrdio. Visiona oli taltioida päivän pimeimmän tunnin tunnelma ja tehdä siitä musiikkia. Duo on saanut vaikutteita eurooppalaisesta techno-kulttuurista ja elektronisesta musiikista Islannista Romaniaan, unohtamatta suomalaisia tuottajia. Hyödyntäen heidän indiejuuriaan, he löysivät oman tyylinsä yhdistäen parhaat puolet molemmista maailmoista. nghtrdio kuvailee itseään deep electronic house -musiikiksi tunnelmallisilla melodioilla ja laululla.

AVANTO:
Avanto edustaa uutta sukupolvea suomalaisessa bassomusiikissa. Turkulainen rap-artisti/tuottaja on uransa varhaisvaiheessa saanut hyvän jalansijan keikoille ja tehnyt yhteistyötä esim. Jodi Wildin, Ritarikunnan ja Jori Hulkkosen kanssa. Avanton tuotannossa kuuluu rakkaus lontoolaiseen klubimusiikkiin, varsinkin grimeen. Kaikissa julkaistuissa singleissä välittyy selkeästi artistin omavaraisuus tuottajana ja omaan suuntaan kehittynyt näkemys. Viime vuonna julkaistu debyyttisingle Fibo on esimerkki artistin omalaatuisuudestaan suomen musiikkikentällä. Tänä vuonna Avanto kertoo julkaisevansa “erittäin yhtenäisen” grime-EP:n.

Logomon Terassikesä:
Terassialueesta tullaan rakentamaan pienimuotoinen festivaalisimulaattori, joka sisältää festivaalitasoisen esiintymislavan, festivaaliruokamyyntipisteen ja aluetaidetta. Kokonaisuuden kruunaa baarikontin kattoterassi, josta on täydellinen näkymä esiintymislavalle. Tänä vuonna myös ryhmille ja yrityksille on räätälöity omat erikseen myytävät lisäpalvelut.

Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Logomon Terassikesä toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa. Jokaiseen tapahtumaan on rajoitettu kapasiteetti viime kesän tapaan ja myytävien lippujen määrä on rajallinen. Tapahtuman järjestelyissä noudatetaan viimeisimpiä viranomaisohjeita. Lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä pe 14.5. klo 10.00. Tapahtumien ikäraja on K-18.

Aikataulu:
– Ovet auki asiakkaille 18.00
– Burger-tarjoilu 18.00
– Tapahtuma alkaa 18.30

Lippu + burger -paketti
Lippu + burger -pakettiin sisältyy valintasi mukaan liha- tai vegeburger sekä pöytäpaikka hyvällä näköyhteydellä lavalle.
Huom! Burgerit myynnissä vähintään 4 hengen seurueille. Jos et pysty valitsemaan verkkokaupassa tarvitsemaasi liha- ja vegeburgereiden komboa (esim. 3 + 1 kpl), ota yhteys lippu.fin asiakaspalveluun:  www.lippu.fi/yhteystiedot.

Menu:
Logomon Rokkikukko (L)
Rotukarjan pihviä, BBQ-majoneesia, Gruyère-juustoa, härkätomaattia, pikkelöityä sipulia ja maalaisranskalaisia

Logomon Vege (M,V)
Kikhernepihviä, härkätomaattia, pikkelöityä sipulia, Cayenne-dippiä ja broccoliinia

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.
Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com | puh. (02) 44 56 700.

Tarjoilutuotanto Sunborn Catering Oy

Varaa kattoterassi ja ruokailupaketit yrityksellesi tai ryhmällesi suoraan Logomon myyntipalvelusta:
Eveliina Salminen
eveliina.salminen@logomo.fi
040 524 5531

www.lippu.fi/logomon-terassikesa
www.drinktonightrecords.fi
www.sunbornlive.fi
www.logomo.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.