LOGOMON TERASSIKESÄ: VON HERTZEN BROTHERS

To 29.07.2021
Osta liput »

Liput

Liput alk: 32,00€
Lippu + burger: 50,00€
Lippu + saattaja: 32,00€

Tapahtuman tiedot

Päivä: 29.07.2021
Ovet aukeavat kaksi tuntia ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
K-18
Tila: Logomon terassi
Saapuminen »

 

Logomon Terassikesä tuo toistamiseen livekeikat Turun kesään 1.7.-31.7.2021 Logomon Teatron laajennetulla terassialueella. Viime vuonna lyhyellä aikajänteellä koronakesää pelastamaan syntynyt ja menestykseksi osoittautunut tapahtumakonsepti on tullut jäädäkseen. Torstaina 29.7. Logomon Terassikesän esiintymislavalle nousee Von Hertzen Brothers.  

Logomon Terassikesä:
Terassialueesta tullaan rakentamaan pienimuotoinen festivaalisimulaattori, joka sisältää festivaalitasoisen esiintymislavan, festivaaliruokamyyntipisteen ja aluetaidetta. Kokonaisuuden kruunaa baarikontin kattoterassi, josta on täydellinen näkymä esiintymislavalle. Tänä vuonna myös ryhmille ja yrityksille on räätälöity omat erikseen myytävät lisäpalvelut.

Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Logomon Terassikesä toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa. Jokaiseen tapahtumaan on rajoitettu kapasiteetti viime kesän tapaan ja myytävien lippujen määrä on rajallinen. Tapahtuman järjestelyissä noudatetaan viimeisimpiä viranomaisohjeita. Lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä pe 14.5. klo 10.00. Tapahtumien ikäraja on K-18.

Aikataulu:
– Ovet auki asiakkaille 18.00
– Burger-tarjoilu 18.00
– Konsertti alkaa 20.00

Lippu + burger -paketti
Lippu + burger -pakettiin sisältyy valintasi mukaan liha- tai vegeburger sekä pöytäpaikka hyvällä näköyhteydellä lavalle.
Huom! Burgerit myynnissä vähintään 4 hengen seurueille. Jos et pysty valitsemaan verkkokaupassa tarvitsemaasi liha- ja vegeburgereiden komboa (esim. 3 + 1 kpl), ota yhteys lippu.fin asiakaspalveluun:  www.lippu.fi/yhteystiedot.

Menu:
Logomon Rokkikukko (L)
Rotukarjan pihviä, BBQ-majoneesia, Gruyère-juustoa, härkätomaattia, pikkelöityä sipulia ja maalaisranskalaisia

Logomon Vege (M,V)
Kikhernepihviä, härkätomaattia, pikkelöityä sipulia, Cayenne-dippiä ja broccoliinia

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.
Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com | puh. (02) 44 56 700.

Tarjoilutuotanto Sunborn Catering Oy

Varaa kattoterassi ja ruokailupaketit yrityksellesi tai ryhmällesi suoraan Logomon myyntipalvelusta:
Eveliina Salminen
eveliina.salminen@logomo.fi
040 524 5531

www.lippu.fi/logomon-terassikesa
www.sunbornlive.fi
www.logomo.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.