MAIDENFEST 2019 – IRON MAIDENIA USEAN LAULAJAN TULKITSEMANA

La 14.09.2019
Osta liput » Tilaa tarjoilu »

Liput

Peruslippu: 16€ (ovelta 18€)
Aikuinen + alle 10v. lapsi yht.: 10€/hlö (ovelta 11e/hlö)
Lapsi alle 18v.: 10€ (ovelta 12e)
Pyörätuoli + saattaja: 16€
Muut saattajat 1,50€ omalla lipulla.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 14.09.2019
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: LOGOMO-sali
Tapahtuma on ikärajaton.
Seisovalla permannolla rajattu anniskelualue K-18.
Saapuminen »

 

Ensimmäinen MaidenFest järjestettiin 2011 ja The Coverslaves on keikkaillut vuodesta 2007 – Reilussa 10 vuodessa keikoilla on kuultu yli 90 Iron Maidenin kappaletta kaikilta bändin kausilta ja levyiltä. Tapahtumia on järjestetty ympäri Suomea isommissa kaupungeissa.

Vuoden 2019 teema on LIVE AFTER DEATH eli koko livealbumi kuullaan keikalla ja show on yhteensä melkein 3-tuntinen. Kovatasoiset laulajat vuorottelevat ja esittävät kappaleen tai pari kerrallaan.

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueilla on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu Logomon piha-alueella on 2,00 euro/tunti ja kävelysillan viereisellä varikkoalueella 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fi