MAIJA VILKKUMAA – TOINEN MAIJA

Pe 01.03.2024
Osta liput » Osta liput ja tarjoilut »

Liput

Peruslippu 38,59 €
Pyörätuoli + saattaja 38,59 €
Saattajat veloituksetta omalla pääsylipulla.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 01.03.2024
Ovet aukeavat tuntia ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Kesto 2h, sisältää väliajan
Tila: Logomo-sali
Istuva
Ikärajaton
Saapuminen »

 

MAIJA ViILKKUMAA SAAPUU LOGOMOON YHTYEINEEN LAAJALLA TOINEN MAIJA -KONSERTTISALIKIERTUELLAAN! 

Vuonna 2023 Maija Vilkkumaa on nähty isoilla lavoilla vauhdikkaassa glamrock-kokoonapanossa festareilla ja isoilla areenoilla. Helmi-maaliskuun konserttisalikiertueella Maija Vilkkumaa ja kehuttu yhtye on toisenlainen: keskiössä ovat nyt tarinat Maijan elämästä ja biisien takaa.

Maija Vilkkumaa julkaisee lokakuussa 2023 yhdessä Miina Supisen kanssa kirjoittamansa omaelämäkerran Vilkkumaa. Sen sivuilla kohtaamme artistin, joka nelivuotiaana äänittää juttujaan kasetille ja kuuntelee niitä ja ajattelee, että kasetilla puhuu “toinen Maija.” “Nyt annetaan kyllä toisen Maijan puhua!” hän sanoo, ja jatkaa: “Toisella Maijalla ei ookaan tällasii hienoi pellehenkseleitä kuin mulla!”

Kuten omaelämäkerrassakin myös konserttisalikiertueella Maijan tarinat tuntuvat siltä kuin juttelisi hyvän ystävän kanssa. Tarina vie Helsingin Töölöstä vinyylisoittimen ääreltä keikkabusseihin, musabisneksen kiemuroihin, suruihin ja iloihin rakkaudessa, epävarmuuksiin ja niistä selviytymiseen. Tarinaa vie eteenpäin musiikki koko mittavan uran ajalta.

Konserttisaleissa musiikki soi festivaaliareenoita ja halleja laajemmalla pensselillä. Herkästä tunnelmoinnista mennään eeppiseen suuruuteen. Tanssimaankin tietysti pääsee, sillä sellainen on elämä, täynnä värejä.