MATTI JA TEPPO – VIIMEINEN KONSERTTIKIERTUE

Su 27.10.2019
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Peruslippu: alk. 39,90€
Pyörätuoli + saattaja: 39,90€

Tapahtuman tiedot

Päivä: 27.10.2019
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: LOGOMO-sali
Ikärajaton
Saapuminen »

 

LEGENDAARISTEN LAULAJAVELJESTEN 50-VUOTISTAITEILIJAJUHLA HUIPENTUU ”VIIMEISEEN KIERTUEESEEN”!

Matin ja Tepon tallaama polku hakee vertaistaan suomalaisen iskelmämusiikin historiassa. Tuskinpa Suomi-iskelmästä voi edes puhua mainitsematta tätä turkulaista veljesparia. Veljesten viisikymmentä vuotta kestänyt uskomaton ura levyttävinä ja keikkailevina taiteilijoina on kuitenkin tänä vuonna lähestymässä päätepistettä.

Matin ja Tepon 50-vuotistaiteilijajuhlat huipentuvat ensi syksynä kahdeksantoista konserttia käsittävään ”Viimeiseen kiertueeseen”. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin kiertueen kaikki konsertit myydään loppuun ennätysajassa.

Muistoja herättävään hittiputkeen kuuluvat muun muassa ”Kissankultaa”, “Mä joka päivä töitä teen”, ”Cara Mia”, “Näitä polkuja tallaan”, “Kaiken takana on nainen”, ”Pidä itsestäsi huolta”, ”Minä rakastan sua”, ”Et voi tulla rajan taa”, ”Tiedäthän sen”, “Näin se kesäloma toimii”, ”Täyttä kultaa”, “Ensimmäinen” ja “Pöytä täyteen”.

Kiertueen jälkeen me keikkailemme enää hyvin harkitusti ja valikoiden ja vain kesäisin. Ikää tulee ja joskushan meidän on lopetettava, vaikka yleisöä ja esiintymisiä tuleekin ikävä,” veljekset kertovat.

Liput alkaen 39,90 euroa.

www.mattijateppo.fi