MAUSTETYTÖT

La 23.04.2022
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Pääsylippu: 29,90 €
Pääsylippu + Tapas-lankku: 47,90 €
Pyörätuoli + saattaja: 29,90 €
Muut saattajat veloituksetta, oma lippu oltava

Tapahtuman tiedot

Päivä: 23.04.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: Teatro-sali, Logomo
K-18
Saapuminen »

 

Vallitsevista yleisötilaisuusrajoituksista johtuen Maustetyttöjen keikka siirtyy lauantaille 23.4.2022 Logomon Teatro-saliin. Aiemmin ostetut liput käyvät uudelle keikalle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa 31.5.2021 mennessä Lippupisteeseen web.lippu.fi/palautus.

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen toinen albumi Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä julkaistiin 13.11.2020. Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä julkaistiin digitaalisesti, 3000 kpl rajoitettuna värivinyylipainoksena, cd:nä ja kasettina. Albumilta on julkaistu aiemmin singlet Jos mulla ei ois sua, mulla ei ois mitään, Tee se itse ja Ne tulivat isäni maalle (ilm. 9.10), jonka 1000 kappaleen rajoitettu vinyylipainos on ennakkoon loppuunmyyty.

Aikataulu:

Ovet aukeaa 19.00
Keikka alkaa 20.00

***

Nauti herkullinen tapas-lankku ennen konserttia! Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan Teatrossa tuntia ennen konsertin alkua.
Lankun ohessa voit nauttia Teatron hyvin varustellun baariin viinejä, cocktaileja sekä panimotuotteita.

Tapas-lankku:
Iberico-kinkkua, serrano-kinkkua, manchegojuustoa, guindilla-paprikaa, marinoituja oliiveja, grillattua kesäkurpitsaa, munakoisokaviaaria ja tuoretta talon focacciaa (saatavana myös gluteenittomana).

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio.
Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.
Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)

facebook.com/maustetytot