PALEFACE: HELSINKI – SHANGRI-LA 10 VUOTTA

La 17.10.2020
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput: 32,00 €
Lippu + tapas-lankku: 50,00 €
Pyörätuoli + saattaja: 32,00 €
Muut saattajat: 1,50 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 17.10.2020
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: Teatro-sali, Logomo
Ikäraja: K-18
Saapuminen »

 

Hallitus on linjannut kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat peruttavaksi tai siirrettäväksi. Logomossa tämä tarkoittaa, että osa konserteista siirretään!

Palefacen Logomon keikka siirtyy uuteen ajankohtaan lauantaille 17.10.2020. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat tilannetta! Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 31.3.2020 mennessä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/

Miten linjaus näkyy Logomossa? Lippu.fi/korona

 

Helsinki-Shangri-La täyttää 10 vuotta ja levyn klassikkokappaleet kuullaan ainutlaatuisella keikalla Teatro-salissa Logomossa

Eeppisistä livekeikoistaan tunnettu Paleface & Räjähtävä Nyrkki-yhtye kokoaa uudelleen rivinsä ja tekee juhlakiertueen, kun Palefacen menestyslevy ”Helsinki-Shangri-La”:n ilmestymisestä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta. Urbaanin folkin ja protestiräpin klassikkoalbumista tehdään samalla uudelleenjulkaisu, jossa on mukana live-levy. Kuule albumin klassikkokappaleet livenä tällä ainutlaatuisella keikalla.

Kokoonpano:

  • Paleface, laulu, räpit ja kitara
  • Emil Luukkonen, koskettimet
  • Aki Haarala, kitara
  • Heikki Laine, basso
  • Jaska Lukkarinen, rummut

www.sunbornlive.fi
https://www.facebook.com/PalefaceOfficial

 

Tapas-lankku -paketti

Nauti herkullinen tapas-lankku ennen konserttia. Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan Teatrossa tuntia ennen konsertin alkua. Lankun ohessa voit nauttia Teatron hyvin varustellun baariin viinejä, cocktaileja sekä panimotuotteita.

Teatro aukeaa konsertti-iltana jo klo 15.00.