PEHMOAINO

La 17.02.2024
Osta liput »

Liput

Peruslippu 25,00€
Pyörätuoli + saattaja 25,00€
Muut saattajat veloituksetta omalla pääsylipulla.
Liput ovelta 28,00€, mikäli lippuja vielä jäljellä.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 17.02.2024
Teatro aukeaa klo 14:00.
Tapahtuma alkaa: 21:00
Kesto n. 1h
Tila: Teatro-sali
Seisova
K-18
Saapuminen »

 

PEHMOAINO KEVÄTKIERTUEELLE UUDEN MUSIIKIN SIIVITTÄMÄNÄ!

Yhdeksi viime aikojen isoimmista musiikki-ilmiöistä noussut pehmoaino julkaisee perjantaina 17.11. uuden singlen alkuvuodesta 2024 tulevalta debyyttialbumiltaan. Uuden ”sä et kosketa mua”-singlen lisäksi albumilta on kuultu ennakkoon kappaleet ”mietin sua pahalla” ja ”valssi”.

Debyyttialbumin myötä pehmoaino lähtee helmikuussa 17 keikan kevätkiertueelle. Persoonallista ja koskettavaa indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino oli ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa peräti viidessä kategoriassa ja voitti Vuoden tulokas ja Vuoden alternative-palkinnot. Vangitsevista live-esiintymisistään tunnettu pehmoaino teki viime vuoden aikana läpimurron Spotify-listan ja albumilistan ykköseksi, useiden radioiden soittolistoille ja keikkasuosikiksi. ”kaukana kotoa”-EP on myynyt kultaa ja ”haluun takas mun perhoset”-kappaletta on kuunneltu jo yli 8 miljoonaa kertaa suoratoistopalveluissa.

Tulevan albumin single ”mietin sua pahalla” nousi Spotify-listan top10:een ja on ylittänyt kultarajan. Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja/lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta.

Teatron pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 14:00-01:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen tästä. Varaa pöytä täältä.

Tapahtuman järjestää Sunborn Live.