PLUTONIUM 74 – Pasilasta Kallioon 20 v.

La 04.11.2023
Osta liput » Osta liput ja tarjoilut »

Liput

Peruslippu 27,00€
Pyörätuoli + saattaja 27,00€
Saattajat veloituksetta omalla pääsylipulla.
Liput ovelta 30,00€, jos jäljellä

Tapahtuman tiedot

Päivä: 04.11.2023
Teatro aukeaa klo 14:00
Tapahtuma alkaa: 21:00
Kesto noin 1h, ei väliaikaa
Tila: Teatro-sali
Seisova permanto
K-18
Saapuminen »

 

Rytmimusiikkiyhtye Plutonium 74 tekee syyskiertueen  debyyttialbuminsa ”Pasilasta Kallioon” 20-vuotisjuhlien kunniaksi!

”Kun esikoisalbumimme ”Pasilasta Kallioon” ilmestyi kaksikymmentä vuotta sitten, sen innostunut vastaanotto yllätti meidät täysin. Tuntuu luontevalta luoda juhlavuoden ympärille nostalginen aikamatka kaikille kuulijoillemme, myös itsellemme. Aiemmin julkaistu Tavastian juhlakeikka meni sen verran nopeasti loppuunmyydyksi, että lisäkeikan ohella halusimme saattaa juhlashown nähtäväksi myös muualle Suomeen. Laulajaamme Ylermiä lainaten, luvassa on riehakas reissu bölestä galtseille, Riks Raks ja Pox! Kiertueen jälkeen tulemme vetämään jonkin aikaa happea, joten nyt jos koskaan kannattaa saapua paikalle.”, kertoo rumpali Ville Pystynen.

Plutonium 74:n albumit ”Pasilasta Kallioon”, ”Peittoalueen ulkopuolella” ja kesällä 2020 ilmestynyt ”Matkalle perille” ovat kohonneet laajaan kulttisuosioon.

Illana aikana kuullaan ”Pasilasta Kallioon” -albumi kokonaisuudessaan sekä paljon muuta materiaalia matkan varrelta.

Teatron pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 14:00-01:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen täältä: https://logomo.fi/ravintolat/teatro.