RANSKALAINEN ILTA – EDITH PIAF AVEC TIA COHEN

La 02.11.2019
Osta liput »

Liput

Show & Dinner: 115 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 02.11.2019
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Logomo, Teatro-sali
Teatro bar avoinna klo 15 alkaen
klo 17.00 ovet saliin
klo 19.00 esitys, kesto n. 2h
Saapuminen »

 

Logomon Teatro-sali muuntautuu pieneksi Pariisiksi marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna, kun Tia Cohenin tähdittämä Edith Piaf-show saapuu kahdeksi illaksi Turkuun.

Ranskalaisen illan tematiikan kruunaa ranskalaisen menu’n sisältävä 3 ruokalajin show & dinner-ruokailu, joka nautitaan ennen esitystä lavan edustalta. Pikkujoulukauteen sijoittuva tyylikäs show on kokonaiselämys, jossa ranskalainen ilta näkyy aina Teatron sisäänkäynnistä jatkoihin asti.

Édith Piaf avec Tia Cohen et L ?Orchestre Noír. Tia Cohen on punahuulinen, syntyperäinen pariisitar. Hän on räväkkä, tunteellinen, ranskalaiseen tapaan puhelias ja energinen. Pitkään Helsingin Punavuoressa asuneena Tia on ansainnut arvonimen “Punavuoren varpunen”. Sillä viitataan Tian suurieleiseen, ja sydämeenkäyvään kykyyn muuttaa esiintymisellään Punavuorelaisbaarien tunnelma vastaamaan pariisilaiskapakoiden tiivistä, elämänmakuista sykettä.

Tia Cohenin Piaf-ilta on nostanut esille tunteita ympäri Suomea jo usean vuoden ajan. Hänet on nähty esiintymässä mm. Finlandia-talolla, Riku Niemi Orchestran solistina, pienissä ja isoissa ravintoloissa, TV:ssä ja radiossakin. Missä tahansa esitys on koettu, on se jättänyt katsojiin syvän tunnejäljen, aidon kokemuksen 1940-ja 50-luvun pariisilaisesta kulttuurista. Nyt “Punavuoren Varpunen”, Tia Cohen orkestereineen on valmistanut kokonaisvaltaisen illan Edith Piafin musiikin parissa, johon sisältyy niin teatterillisia kuin audiovisuaalisia osia.

Tia Cohenin kanssa esiintyvät Suomen eturivin muusikot:
Kapellimestarina on kitaristi Tuomas Wäinölä, joka keikkailee mm. Paula Koivuniemen ja Anssi Kelan kanssa.
Viulisti Tommi Asplund työskentelee kansallisteatterissa Pirkko Saision musikaalissa “Slava! Kunnia.” sekä soittaa Dallapé kokoonpanossa.
Klarinetisti/saksofonisti Risto Salmi soittaa Riku Niemi Orchestrassa ja Great Helsinki Big Bandissä.
Haitaristi Joose Ojala voitti Kultaisen Harmonikka -kilpailun toisen sijan 2015.
Kontrabassossa Tuure Koski soittaa Riku Niemi Orchestran ja Mr. FoneBonen riveissä.

Teatro bar avoinna klo 15 alkaen, tervetuloa viihtymään!

Show & Dinner:

Aikataulu

Klo 17.00 ovet avataan
Klo 17.30 alkuruoka & pääruoka ennen esitystä
Klo 19.00 EDITH PIAF AVEC TIA COHEN
kesto n. 2h, väliajalla jälkiruoka
Klo 21.00 jatkot Teatrossa

Ranskalainen menu:

Amuse-bouche (L,G)
***
Kermaista hummerikeittoa ja parmesaania (L)
***
Ankkaa kahdella tapaa, savustettua porkkanapyreetä ja tummaa rakuunakastiketta (L,G)
***
Créme brûlée (L,G)

Show &  Dinner -lippuun sisältyy naulakkomaksu, pöytiin tarjoiltu 3 ruokalajin illallinen, esitys ja jatkot.
Pöytävaraukset tehdään automaattisesti tilausten perusteella.

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.
Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com tai puh. 02-4456700

Tuotanto Sunborn Live

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueilla on lippuautomaatteja, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark ja ParkMan -palveluiden kautta.

www.logomo.fi