ROCK’N’SWING-TANSSIEN SM-KILPAILUT

La 04.05.2019
Osta liput »

Liput

Peruslippu: 18,50€
Opiskelija, eläkeläinen, lapsi 0-15 v.: 13,50€
Pyörätuoli + saattaja: 13,50€
Muut saattajat (näkövammaisen jne): 1,50€, oma lippu oltava

Tapahtuman tiedot

Päivä: 04.05.2019
Tapahtuma alkaa: 13:00
Tila: Logomo, Teatro-sali
Tapahtuma päättyy: klo 17:00
Ikärajaton
Saapuminen »

 

Lauantaina 4.5.2019 Turun Logomosta ei vauhtia ja energiaa puutu, kun Teatro-salin valtaavat Suomen parhaat Rock’nSwing-tanssijat mitelläkseen lajiensa Suomen mestaruudesta! Tanssilattialle astuu vuoron perään esittelemään taitojaan huippuluokan tanssijat aina junioreista aikuisiin. Saavu sinäkin paikalle katsomaan ja kannustamaan tätä iloista ja mukaansatempaavaa kilpailutapahtumaa!

Teatro avoinna klo 12 alkaen
Kilpailut klo 13.00-17.00

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta.

www.logomo.fi