RUISHELMI K-18

Pe 08.02.2019
Osta liput »

Liput

1 päivän lippu 52,50 € + toimituskulut (alk. 1 €)
2 päivä lippu 93,50 € + toimituskulut (alk. 1 €)
Lippupisteen palvelumaksu sisältyy lipun hintaan.
Palvelumaksun suuruus vaihtelee lipun hinnan mukaan
(3,50 € – 4,50 €/lippu)

Tapahtuman tiedot

Päivä: Pe 08.02.2019 ja La 08.02.2019
Aika: 18.00-02.00
Ikäraja: K-18
Tila: LOGOMO-sali
Saapuminen »

 

RUISHELMI 8.-9.2.2019

Ruisrock järjestää juhlavuotensa kunniaksi talvifestivaali Ruishelmen 8.–9.2.2019 Turun Logomossa. Mukana tapahtumassa ovat muun muassa SANNI, JVG, Pyhimys,Ellinoora, Evelina, Ruusut, Gasellit, Iisa, Adi L Hasla, Elias Gould, Ida Paul & Kalle Lindroth, Younghearted, rap-spektaakkeli D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. ja Tavastian Lauantaidisko & Ystävät.

50. Ruisrockin kunniaksi vietettävä Ruishelmi muuttaa koko Logomon salaiseksi paratiisiksi. Nauti laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta, katsasta kotimaan kovimmat artistit ja puhutuimmat nousevat nimet, raivaa tiesi kätkettyihin reiveihin ja antaudu festivaalitunnelman vietäväksi.

Ensimmäistä kertaa ikinä Logomossa järjestetään kaksipäiväinen festivaali, jossa on saman illan aikana mahdollista kokea useita keikkoja ja nauttia festivaalihumusta eri puolilla taloa.

Tapahtuman käytännöt poikkeavat joiltain osin Logomon tavanomaisista käytännöistä.

Kaikki festivaalivieraat kulkevat tapahtumaan pääportista, joka sijaitsee ulkona ennen rakennuksen pääsisäänkäyntiä. Portilla luetaan liput ja tehdään turvatarkastus – pukeudu siis säänmukaisesti. Järjestyksenvalvojat ottavat pois kaikki kielletyt esineet ja aineet. Narikka sijaitsee turvatarkastuksen jälkeen sisäänkäynnin tuntumassa, eli kiellettyjä esineitä ei voi jättää sinne säilytykseen.

Festivaalilippuja ei vaihdeta rannekkeisiin. Lipulla pääsee sisään kerran päivässä.

Katso koko ohjelma ja lisätiedot: www.ruishelmi.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lipulla pääsee sisään kerran päivässä. Kyseessä on koko talon kattava festivaali, eikä myynnissä ole istumapaikkoja.