SAIMIN JA JOHANNAN ILTA

La 25.04.2020
Osta liput »

Liput

pääsylippu: 146,50 €
Lippu sisältää ruokailun.

 

Tapahtuman tiedot

TAPAHTUMA PERUTTU

Päivä: 25.04.2020
Tapahtuma alkaa: 18:00
Ikärajaton
Tila: Teatro-galleria, Logomo
Sisäänkäynti Teatron ovesta
Saapuminen »

 

Hallitus on linjannut kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat peruttavaksi. Logomossa tämä tarkoittaa, että osa konserteista perutaan!

Voit tarkistaa tapahtuman ajantasaisen tilanteen ja toimintaohjeet osoitteesta www.lippu.fi  kyseisen tapahtuman tapahtumasivulta.

Miten linjaus näkyy Logomossa? Lippu.fi/korona

 

 

Tule mukaan tutustumaan ja juttelemaan Saimi Hoyerin ja Johanna Oraksen kanssa. Illan aikana kuullaan naistemme yritystarinoita sekä saadaan selville mistä yhteinen ystävyys on saanut alkunsa.
Illan aikana nautitaan illallinen ja keskustellaan yhdessä.

Johanna Orasta pidetään innovatiivisena uudistajana, joka on ammentanut vaikutteita mm. flaamilaisesta maalaustyylistä, mutta käsittelee asetelmaa omalla, modernilla tavallaan. Johanna on opiskellut kotimaan lisäksi mm. Pietarin Taideakatemiassa ja Firenzessä. Kesäisin Johanna pitää ateljeetaan ja taidenäyttelyään Punkaharjulla – vain kilometrin päässä Hotelli Punkaharjusta!

Johanna Oras
I´m Every Artist
50v Juhlavuosi 2020

Kuvataiteilija JO viettää 50v juhlavuottaan näyttelyiden ja tapahtumien merkeissä ja kurkistus uusimpiin teoksiin voit nähdä Logomon Galleria-salissa hutikuussa Turussa. Teemana on tänä vuonna I’ m Every Artist, joka raottaa salaperäisyyden verhoa Johanna Oraksen monipuolisesta tekemisestä ja multilahjakkaasta persoonasta. Verhon takaa paljastuvat Oraksen signaturekukan ,kallan, uudet seikkailut sekä Kallan nousu täysin uudelle tasolle designmaailmassa.Onko tässä uusi klassikko?

Johanna Oras yhdistää taiteessaan ennakkoluulottomasti maalaustaiteen klassikoita,populaarikulttuuria,tulevaisuuden visioita ja luonnon harmoniaa sekoittaen näitä järisyttävän voimakkaalla estetiikan kaipuullaan. Teosten takana kumpuilevat tarinat koskettavat,hauskuuttavat ja ärsyttävät katsojaansa.

Johanna Oraksen taiteilijaelämä hakee vertaistaan kuvataidekentässä. Hän ei mahdu mihinkään valmiiseen muottiin,hän ei halua lokeroitua eikä kulkea valmiiksi tasoitettua polkua. Hän maalaa oman tiensä itse! Johanna Oras on jokainen taiteilija.

Saimi Hoyer (omaa sukua Nousiainen) on yksi kautta aikojen menestyksekkäimmistä suomalaisista malleista. Saimi on syntynyt Helsingissä, mutta hänen perheensä on kotoisin Punkaharjulta, missä Saimi on viettänyt suurimman osan lapsuuden kesistään. Kymmenen vuotta hän asui ja työskenteli ulkomailla, Tokiossa ja Milanossa, mutta huippumalliuransa jälkeen hän muutti Punkaharjulle, missä hän nyt asuu lastensa kanssa Puruveden kirkkaiden vesien äärellä. Saimille on kehittynyt syvä ja lämmin suhde Saimaan järviluontoon Punkaharjulla vietettyjen lapsuuden kesien myötä. Ja niinpä, vaikka Saimi tuntee, että hänen kotimaansa on Italia, kuuluu hänen sielunsa Punkaharjulle ja Saimaalle. Hän on myös tunnettu Punkaharjun puolesta puhuja.

Saimi on innokas sienestäjä ja rakastaa jakaa intohimonsa muiden kanssa. Paras tapa innostua sienistä Saimin lailla, on osallistua Hotelli Punkaharjun sieniviikonloppuihin keväällä ja syksyllä. Saimi kertoo sienestyksestä mielellään myös pienen luennon muodossa. Sienestyksen lisäksi hän puhuu mielellään Punkaharjun alueesta, luonnosta sekä yrittäjyydestä ja malliajoistaan. Lisätitetoa Saimin luennoista saat hotellin myyntipalvelusta.

Saimi Hoyer on tehnyt mittavan kansainvälisen huippumalliuran ja näin ollen on kansainvälisesti tunnettu henkilö, jonka malliura jatkuu edelleen. Mallivuosina, noin kymmenen vuoden aikana, hän on asunut Roomassa, Firenzessä, Milanossa, New Yorkissa, Pariisissa sekä Tokiossa. Italian ulkoasianministeriö on valinnut Saimi Hoyerin italian kielen ja kulttuurin puolestapuhujaksi Suomessa. Hoyer puhuu erinomaisesti italian ja englannin kieltä.

Hoyer toimii MySpeakerin puhujana ja tekee monipuolisesti keikkaa ympäri Suomen. Vuonna 2018 Hoyer palkittiin Etelä-Savon parhaat palkinnolla tunnustuksena merkittävästä toiminnasta Etelä-Savon maakunnan yhteishengen, identiteetin ja imagon puolesta. Tällä hetkellä Hoyer on Vuoden puhuja 2019 –ehdokas Tarinankertoja kategoriassa.

Hoyer tunnetaan myös matkailuyrittäjänä sekä Vuoden 2017 matkailun huippukohteen, Hotelli Punkaharjun omistajana. Hoyer on valittu myös vuoden 2018 matkailuhenkilöksi Suomessa.

Yllämainittujen lisäksi Saimi Hoyer on luonnonpuolestapuhuja, sienikirjailija sekä Metsähallituksen kansallispuistokummi vuodesta 2012 lähtien. Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö myönsi Hoyerille loppuvuodesta 2017 Suomen Leijonan ansioristin hänen kulttuurihistorian sekä luonnon puolesta tekemänsä työn johdosta.

Pääsylippuun 146,50€  sisältyy keskusteluilta sekä sen lomassa nautittava, pöytiin tarjoiltu illallinen.

Illan menu:

Keittiön tervehdys
***
Kuohkeaa mustajuurikeittoa ja korvasientä
***
Ahventa, maa-artisokkaa ja villiyrttejä
***
Raparperia ja marenkia

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.
Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com | puh. (02) 44 56 700.