Sara – Veden äärellä -kiertue

Pe 19.05.2023
Osta liput »

Liput

Liput 25€
Pyörätuoli + saattaja 25€ sis. saattajan
Muut saattajat omalla lipulla

K-18

Tapahtuman tiedot

Päivä: 19.05.2023
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 21:00
Kesto: n. 1 h, ilman väliaikaa
Seisova
Tila: Teatro-sali
Saapuminen »

 

Sara juhlistaa 15-vuotiasta Veden äärellä -albumia kiertueella ja vinyylijulkaisulla

Kotimaisen vaihtoehtorockin ja -metallin pioneeri Sara julkaisee yhtyeensä menestyslevyn Veden äärellä ensimmäistä kertaa vinyylinä ja lähtee 15-vuotisen albumin kunniaksi juhlakiertueelle huhtikuussa.

Kiertueen settilistat rakentuvat vuonna 2008 ilmestyneen Veden äärellä -albumin ympärille ja myös visuaalinen ilme toteutetaan levyn teeman mukaisesti. Keikoilla kuullaan myös laajalti materiaalia koko yhtyeen uran varrelta.

”Veden äärellä on meille todella tärkeä levy ja nosti aikanaan bändin uudelle tasolle. Rauhan aika sai Emma-ehdokkuuden, oltiin isolla levy-yhtiöllä, biisit soi radiossa ja silloin tuntui, että kaikki on menossa juuri oikeaan suuntaan. Sanoisin silti, että bändi on nykyään paljon tiukempi livenä ja varmasti myös Veden äärellä -albumin kappaleet soivat isommin ja jylhemmin kuin koskaan aikaisemmin”, Saran laulaja-kitaristi Joa Korhonen kertoo.

Juhlakiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 30. tammikuuta ja vinyyli ilmestyy 31. maaliskuuta. Vinyylijulkaisusta vastaa Backstage Rock Shop.

”Kyseessä on ensimmäinen kerta kun vanhasta albumista tehdään uudelleenjulkaisu niin on mielenkiintoista nähdä, miten se otetaan vastaan. Vinyyliä on kyllä toivottu paljon vuosien varrella ja sitä on myös pitkään suunniteltu toteutettavan. Nyt se onneksi toteutuu yhdessä Backstage Rock Shopin kanssa. Levyn upeat kannet pääsevät oikeuksiinsa isommassa koossa”, nykyään nelihenkinen yhtye kommentoi juhlajulkaisua.

Kaskisista lähtöisin oleva, monipuolisen uran tehnyt Sara on julkaissut urallaan 9 studioalbumia, joista viimeisin Pimeys ilmestyi vuosi sitten tammikuussa 2021.