SCANDINAVIAN HUNKS – ONE NIGHT ONLY

La 16.04.2022

Liput

Pääsyliput: 39,50 €
Pyörätuoli + saattaja: 39 €
Muut saattajat 1,50 €, oma pääsylippu oltava
Ryhmät min. 10 hlöä: 35 €
A la carte -paketti: 101 € (Logomon tuottama)

Aitiovaraukset:
myynti@logomo.fi

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.04.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Ikäraja: K16
Kesto: n. 3h väliaikoineen
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Scandinavian Hunksin Logomon keikka 16.4.2022 on siirtynyt, uusi päivämäärä on 16.11.2022. Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan.
Mikäli uusi päivä ei sovi, voi liput palauttaa 28.2.2022 mennessä osoitteessa web.lippu.fi/palautus
Järjestäjä pahoittelee tilannetta!

 

Scandinavian Hunksin 20-vuotisjuhlakiertue Logomoon huhtikuussa 2022!

Scandinavian Hunks matka alkoi vuonna 2001 ja tavoite oli heti kirkas: jos tälle matkalle lähdetään, niin tehdään se, niin hyvin kuin osataan. 

Kaveruksilla oli kova halu hurmata ja tuoda yleisölle iloa pilke silmäkulmassa ja tehdä samalla jotakin hyvää. Vaikka alussa olikin ajatus toteuttaa ainutlaatuinen ilta naisyleisölle, on Hunks ollut aina suvaitsevainen ryhmä, joka on vuosien aikana esiintynyt myös usein pelkälle miesyleisölle. 

Scandinavian Hunks ryhmä on ollut 20 vuoden aikana monessa hyväntekeväisyydessä mukana. Suuri yleisö muistaa varmastikin parhaiten Hunks-ryhmän seinäkalenterit, joiden tuotto on lahjoitettu Syöpäsäätiölle rintasyövän tutkimuksen tukemiseen. Kaiken ohella Hunks on tukenut myös esimerkiksi erään pahoja vastoinkäymisiä kokeneen yksinhuoltajaäidin perhettä, mistä jäivät liikuttavat rakkaat muistot koko ryhmälle. 

Kahdenkymmenvuoden aikana Scandinavian Hunks on hurmannut fanejaan, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin! 

Suomessa on tehty useita konserttisalikiertueita. Lisäksi Hunks on esiintynyt yökerhoissa, risteilyaluksilla, kauppakeskuksissa ja jopa suurilla kesäfestivaaleilla. Suomen lisäksi Hunks on esiintynyt myös Ruotsissa, Italiassa, Sloveniassa, Virossa, Turkissa, Espanjassa ja Saksassa. Kahteenkymmeneen vuoteen on mahtunut tuhansia keikkoja ja yli miljoonan katsojan yleisö. 

One Night Only -20-vuotisjuhlakiertue! 

Scandinavian Hunks -ryhmä kiertää vuoden 2022 aikana One Night Only -juhlakiertueella niin perusjäsenistön kuin uusien esiintyjien kera jättäen haikeana show areenat. Kiertueen päätteeksi Hunks-ryhmä sammuttaa show-valot ja sulkevat esiripun.  

Juhlakiertueen tuottaa Hunks-ryhmän oma tuotantoyhtiö UNIQ Entertainment, joka täyttää niin ikää 20 vuotta samaan aikaa Hunksin kanssa.  

Haluamme tällä kiertueella osoittaa suuret kiitokset kaikille meitä tukeneille tahoille, läheisillemme ja ennen kaikkea maailman parhaille faneille. 

Rakkaudella meiltä teille, 

Scandinavian Hunks! 

Scandinavian Hunks: https://hunks.fi/