SEMMARIT – MAMMARIT – ANNIVERSARY TOUR

La 09.11.2024
Osta liput »

Liput

Liput 35,60€
Pyörätuoli + saattaja 35,60€ sis. saattajan
Oviliput 39,10€, jos jäljellä
Muut saattajat 1,60€, omalla lipulla

Tapahtuman tiedot

Päivä: 09.11.2024
Teatro aukeaa 16:00
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 21:00
Tila: Teatro-sali
Seisova
K-18
Saapuminen »

 

Semmarit Mammarit-klubikiertueella 35-vuotisjuhlan kunniaksi

Musiikkimaailman outolintu, valloittavan omalaatuisista live-esiintymisistään tunnettu Semmarit juhlistaa kypsän aikuismaiseen 35 vuoden ikään yltänyttä taivaltaan monin tavoin. Mammarit-klubikiertue rykäistään käyntiin 4.10. Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Klubikiertue päättyy 30.11. ryhmän kotikaupunkiin, legendaarisen Tanssisali Lutakon lauteille. Mammarit-kiertueella kuullaan ja nähdään aivan uutta semmarituotantoa, uudistuneita versioita vanhemmista kappaleista sekä varmasti myös takuuvarmoja, tuttuja semmarihittejäkin aivan sellaisenaan. Kiertueella julkaistaan myös Semmareiden uusi pitkäsoittoalbumi.

Semmarit on luonut urallaan satoja omia lauluja, pyörittänyt omaa tv-sarjaansa ja esiintynyt ympäri maailman; sekä Kiinan muuri että Hollywood on nähty. Silti bändillä ei ole pienintäkään kiinnostusta nostaa jalkaa kaasupolkimelta. Juhlavuosi saa jatkoa konserttisalikiertueen merkeissä keväällä 2025, jolloin Semmarit esiintyy maan johtavissa konserttitaloissa.

Tapahtuman järjestää Logomo Oy.

Teatron pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 16:00-00:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen tästä. Varaa pöytä täältä.