SMASH INTO PIECES (SE) + CYAN KICKS

Ke 16.10.2024
Osta liput »

Liput

Liput 35€Pyörätuoli + saattaja 35€ sis. saattajan
Muut saattajat veloituksetta omalla lipulla

Tapahtumaan on varattavissa myös aitioita. 
Lisätiedustelut ja varaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 1234 808 (ma-pe klo 9-16). 

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.10.2024
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Logomo-sali
K-18
Seisova
Logomo Kitchen palvelee ovien auettua.
Saapuminen »

 

SMASH INTO PIECES PALAA LOKAKUUSSA SUOMEEN – SUOMEN KEIKOILLA MUKANA CYAN KICKS

Tämän kevään Melodifestivalenissa yleisöt hurmannut Smash Into Pieces tuo säkenöivän live-energiansa ja tarttuvat hitit Suomeen osana Manifest-kiertuettaan. Räjähtävästä live-energiasta tunnetun yhtyeen kiertue kattaa Turun Logomon, Lahden Finlandia-klubin ja Tampereen Pakkahuoneen, huipentuen Helsingin Kulttuuritalolle. Suomen keikoilla lämmittelijänä nähdään Cyan Kicks. Liput tulevat myyntiin keskiviikkona 20.3. klo 12 tapahtumapaikkojen lipunmyyntikanavissa.

Länsinaapurimme lupaavimpiin raskaamman rockin yhtyeisiin lukeutuvan Smash Into Piecesin musiikki yhdistelee ennakkoluulottomasti modernia rockia, pop-elementtejä ja jopa EDM-vaikutteita, unohtamatta tarttuvia melodioita ja puhuttelevia sanoituksia. Yhtyeen pehmeänkarhea laulaja Chris Adam Hedman Sörbye on karismaattinen esiintyjä, ja yhtyeen keikat ovatkin kuuluisia dynamiikastaan ja intensiivisyydestään. Smash Into Pieces on tullut tunnetuksi myös visuaalisesti loisteliaasta live-show’staan, jossa nähdään paljon teatraalisia elementtejä, alkaen rumpali The Apocalypse DJ:stä.

Smash Into Piecesin esikoisalbumi Unbreakable julkaistiin vuonna 2013 ja se sisälsi hittikappaleen Stronger. Yhtye on siitä lähtien julkaissut useita menestysalbumeita, kuten The Apocalypse DJ (2015), Rise Up (2018), Arcadia (2020), ansiokkaasti tanssimusiikin kentältä ammentanut A New Horizon (2021) ja jälleen vaihtoehtorockimpi Disconnect (2022).

Smash Into Pieces on keikkaillut useiden tunnettujen artistien, kuten Amaranthen, Halestormin ja Within Temptationin kanssa. Yhtye ammentaa inspiroivaa materiaalia esimerkiksi omista kokemuksistaan, masennuksesta ja ahdistuksesta ja luo musiikkia, joka koskettaa yleisöä ympäri maailmaa.

Suomi on ollut Smash Into Piecesille aina tärkeä maa, ja yhtye odottaakin innolla paluutaan Suomen lavoille. Yhtyeen uusimmat albumit ovat nostaneet bändin tunnetuksi myös Suomessa, ja syksyn kiertueella kuullaan varmasti niin uusia kuin vanhojakin hittejä, mukaan lukien Melodifestivaleneilta tutut menestyshitit Six Feet Under ja Heroes Are Calling.

Elektronisen musiikin vaikutteiden ja raskaamman hevin välimaastossa seikkaileva Cyan Kicks puolestaan potki ovet sisään Uuden Musiikin Kilpailussa 2024. Cyan Kicks on kiertänyt viime vuosina Eurooppaa yhdessä Smash Into Piecesin kanssa, joten bändeiltä löytyy jo yhteistä historiaa. Cyan Kicksin tuorein pitkäsoittonsa ”I Never Said 4ever” ilmestyi viime keväänä ja oli ehdolla Vuoden rock-albumin kategoriassa Emma Gaalassa.

Showtime:
klo 19.00 Cyan Kicks
klo 20.10 Smash Into Pieces

Tapahtuman järjestää Sunborn Live

 

Haluatko varata aition? 

Tapahtumaan on varattavissa myös aitioita, katso lisätiedot tästä » 

Lisätiedustelut ja varaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 1234 808 (ma-pe klo 9-16). 


Teatron
pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 16:00-22:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen
tästä. Varaa pöytä täältä.