SONATA ARCTICA ACOUSTIC ADVENTURES 2022

To 24.02.2022
Osta liput »

Liput

Pääsyliput: 38,50 €
Pyörätuoli + saattaja: 38,50 €
Muut saattajat 1,50 €, oma paikkalippu oltava

Tapahtuman tiedot

Päivä: 24.02.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Teatro-sali
Ikärajaton
Saapuminen »

 

TUSKALIVE: SONATA ARCTICAN AKUSTINEN KIERTUE SIIRTYY SYYS-LOKAKUULLE

Alkuvuoteen suunniteltu Sonata Arctican Acoustic Adventures 2022 -kiertue joudutaan valitettavasti siirtämään syys-lokakuulle 2022 koronan asettamien haasteiden vuoksi. Turun Logomon uusi konserttipäivä on 14.10.2022.

Yhtye kommentoi tilannetta seuraavasti:

”Vallitsevan koronatilanteen ja sen luomien epävarmuuksien johdosta emme pysty toteuttamaan Acoustic Adventures 2022 kiertuetta siinä muodossa mitä olimme suunnitelleet. Tästä johtuen joudumme valitettavasti siirtämään keikkoja myöhempään ajankohtaan ja toivoa tilanteen paranemista.”

Ostetut liput siirrettäviin konsertteihin käyvät sellaisenaan uusille konserttipäiville. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, voit palauttaa lipun ostopaikkaan 20.3.2022 mennessä.

TuskaLive pahoittelee asiasta aiheutuvaa harmia.

LISÄTIEDOT:
Kiertueen järjestäjä: Finnish Metal Events Oy
Promoottori: Jouni Markkanen (jouni@fme.fi)
Media-akkreditoinnit: press@fme.fi

https://www.tuska.fi/tuskalive/
https://www.greybeard.fi

 

TUSKALIVE: SONATA ARCTICA ACOUSTIC ADVENTURES 2022!

Sonata Arctica suuntaa helmi-maaliskuussa kattavalle, viidentoista konsertin akustiselle konserttisalikiertueelle ympäri Suomen. Acoustic Adventures -konserttisarja on ollut menestys ja yhtye onkin innoissaan päästessään siirtämään konseptin uudelle tasolle:”Ollaan edetty Acoustic Adventures -touhujemme kanssa niin pitkälle että nyt on aika julkaistakyseisestä proggiksesta pari levyä josta ensimmäinen ilmestyy alkuvuodesta. Kuten asiaan kuuluu niin uutta levyähän on pakko juhlistaa kiertueella. Suuntaamme siis kotimaan keikoille helmi-maaliskuussa 2022. Tällä kertaa kalenteriin mahtuu myös useita uusia paikkakuntia joten tulee olemaan todella hienoa päästä jälleen esiintymään akustisesti ja luonnollisesti settiin kuuluu myös uutta materiaalia vanhojen hittien lisäksi.”Liput kiertueelle ovat myynnissä nyt.Yhteistyössä TuskaLive, Grey Beard sekä Inferno-lehti.