SWALLOW THE SUN

To 01.12.2022
Osta liput »

Liput

Liput: 27€ ennakkoon, ovelta 30€.
Pyörätuoli + saattaja 27€.
Muut saattajat (esim. näkövammaisen kanssa) 0€, oma pääsylippu oltava.
Lippu + tapas-lankku 50€
K-18

Tapahtuman tiedot

Päivä: 01.12.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: Teatro-sali, Logomo
Saapuminen »

 

HARVOIN JA VALIKOIDUSTI KEIKKAILEVA SWALLOW THE SUN ESIINTYY JOULUKUUSSA LOGOMON TEATROSSA!

Melodista doom ja death metallia yhdistelevä Swallow The Sun on yksi kotimaisen metallimusiikin suurimmista aarteista. Kitaristi-biisintekijä Juha Raivion vuonna 2000 perustama yhtye on julkaissut urallaan 7 täyspitkää albumia, yhden tripla-albumin ja livelevyn. Swallow The Sun tunnetaan kansainvälisesti yhtenä genrensä kärkinimistä, ja yhtye on keikkaillut kotimaan ohella laajasti erityisesti Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Bändin uusin albumi Moonflowers (Century Media) on kerännyt lukuisia kiittäviä arvosteluja ja se nousi ilmestyessään albumilistojen kärkeen.

Swallow The Sun esiintyy Turussa Logomon Teatrossa to 1.12.2022. Illan avaava Slowenya on Turussa 2020 keväällä perustettu trio jonka soundi koostuu raskaista matalavireisistä kielisoittimista, ambient-äänimaailmoista sekä vahvasti kai’utetusta laulusta. Yhtyeen toinen albumi ”Meadow” ilmestyi huhtikuussa 2022.

Illan aikataulu:
19:00 Ovet auki
20:00 Slowenya21:00 SWALLOW THE SUN

***

Varaa nyt Tapas -paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä tapas-tarjoilun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatun oman pöydän ja pääsylipun.Tapas-lankku:Iberico-kinkkua, serrano-kinkkua, manchegojuustoa, guindilla-paprikaa, marinoituja oliiveja, grillattua kesäkurpitsaa, munakoisokaviaaria ja tuoretta talon focacciaa (saatavana myös gluteenittomana)Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16).

HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa! Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa. Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti. Tapas-lankku on tarjolla tuntia ennen tapahtuman alkua.Tapahtuman järjestää Sunborn LiveTarjoilutuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.