TANSSIEN TÄHTIIN -SHOW

Ke 10.04.2019
Tilaa tarjoilut »

Liput

Peruslippu: 36 €
Pyörätuoli + saattaja yhteislipulla: 36 €
Muut saattajat (näkövammainen jne.): 1,50 € omalla lipulla

Tapahtuman tiedot

Päivä: 10.04.2019
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Ensimmäinen näytös: 18:00
Toinen näyös: 20:00
Tila: Teatro-sali
Saapuminen »

 

TV:stä tutut ammattitanssijat valloittavat nyt estradin yhteisessä showssaan! Tunnin show täynnä tanssin taikaa ja glamouria tuo ensimmäistä kertaa samalle lavalle tanssimaan mm Ansku Bergströmin, Marko Keräsen, Kia Lehmuskosken, Jutta Heleniuksen, Sami Heleniuksen, Saana Akiolan, Katri Mäkisen. Esityksessä mukana myös vierailija!

Kello 18:00 näytös on loppuunmyyty. Lisänäytös järjestetään klo 20:00, jonka liput tulevat myyntiin 28.2.

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueilla on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu Logomon piha-alueella on 2,00 euro/tunti ja kävelysillan viereisellä varikkoalueella 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fi