SIIRTYY / Tarja Turunen ja Pentti Hietanen – Kaunotar & Kulkuri

Ti 10.05.2022
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput 59 €
Pyörätuoli + saattaja 59 €
Muut saattajat veloituksetta, oma paikkalippu oltava.
A la Carte -paketti 120 €

Aitiovaraukset:
myynti@logomo.fi

Tapahtuman tiedot

Päivä: 10.05.2022
A la Carte -paketin ostaneille ovet auki klo 17:00
Ovet aukeavat klo 18:00.
Tapahtuma alkaa klo 19:00
Ikärajaton
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Joudumme ikäväksemme tiedottamaan, että kyseinen kiertue joudutaan siirtämään ensi keväälle Suomen päässä olevien logististen ja tuotannollisten ongelmien takia. Haluamme vielä erikseen painottaa, että kiertueen siirtyminen ensi keväälle ei riipu kiertueen solisteista tai artisteista.Jo ostetut liput käyvät uuteen konserttipäivään sellaisenaan. Halutessasi voit myös palauttaa liput, lippujen palautus on mahdollista 5.5.2022  saakka osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

Tulemme avaamaan palautuksen uudestaan viikoksi uusien päivien julkaisun jälkeen, joten mikäli uudet päivät eivät käykään, voit palauttaa lippusi vielä tässä vaiheessa. Uudet päivät julkaistaan viimeistään syyskuussa.

***

Tarja Turunen ja Pentti Hietanen ainutlaatuiselle yhteiselle konserttikiertueelle toukokuussa 2022

Suomen kirkkaimpiin laulajatähtiin luketuvat Tarja Turunen ja Pentti Hietanen yhdistävät voimansa ensi toukokuussa toteutuvalla yhteiskiertueella. Kaikkiaan 13 konserttia ja kaupunkia sisältävän kiertueen ohjelmisto sisältää kummankin unohtumattomimpia sävelmiä.

Upean kansainvälisen uran tehnyt Tarja Turunen julkaisi viimeisimmän Closer to the Sky -singlensä, joka on täysin uusi aluevaltaus: tulevaa levyä on työstetty yhdessä saksalaisen edm-suuruus Torsten Stenzelin kanssa. Outlanders-nimellä kulkevassa projektissa ovat mukana myös muun muassa progejätti Yesin entinen kitaristi Trevor Rabin, Joe Satrian, Marty Friedman sekä Mike Oldfield.

Pentti Hietasen laaja-alainen ura upeiden ooppera- ja viihdeisävelmien tulkitsijana alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja toden teolla mies on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin esimerkiksi Con Amore- sekä Rakastan elämää -albumeillaan.

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!Illan aikataulu:– ovet auki paketin ostaneille klo 17.00– pöydät katettuina klo 17.00-18.50– ovet auki muille asiakkaille klo 18.00– siirtyminen saliin viimeistään klo 18.50– konsertti alkaa klo 19.00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la Carte -paketti:
Lihamenu

HALSTRATTUA SIIKAA (L,G)Siian mätimoussea ja tilliä***KARITSAA KAHDELLA TAPAA ( L,G )Savustettua selleriä ja mustapippuri-lakritsikastiketta***VALKOSUKLAAVANUKASTA (VL,G)Namelaka, vadelmaa ja mustaherukkaaVegemenu
TOMAATTITARTARIA ( L,G )Pikkelöityjä sinapinsiemeniä ja vatkattua fetaa***PARSARISOTTOA (L,G)Marinoitua vihreää parsaa ja parmesaania***VALKOSUKLAAVANUKASTA (L,G)Paahdettua valkosuklaata, vadelmaa ja mustaherukkaa

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteentilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomienetukäteistilausta. Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)

HUOM!
Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liputehditään toimittaa ennen tapahtumaa.

Tapahtuman järjestää Loud’n Live PromotionsShow & Dinner -tuotanto Logomo Oy

Oikeudet muutoksiin pidätetään.