TEATRON AFTERIT: PIZZATAUKO JA PUCCINI -OOPPERAA KEVYELLÄ OTTEELLA

La 30.11.2024
Osta liput »

Liput

Liput 15 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 30.11.2024
Teatro aukeaa klo 16:00
Tapahtuma alkaa: 17:00
Kesto n. 90 min, sis. väliajan
Tila: Teatro
Saapuminen »

 

Tervetuloa ainutlaatuiseen konserttielämykseen, jossa yhdistyvät ooppera, huumori ja herkullinen italialainen ruoka! Pizzatauko ja Puccini on uudenlainen tapahtuma, joka tarjoaa kiinnostavan yhdistelmän musiikkia, viihdettä ja kulttuuria, pilke silmäkulmassa.

Illan aikana nautitaan kaikkien aikojen rakastetuimpien oopperasäveltäjien, kuten Puccinin ja Mozartin musiikista sopraano Inka Laitisen ja pianisti Helmi Tynkkysen tulkitsemana. Kappaleiden lomassa humoristiset välikommentit valottavat aarioiden ja roolihahmojen taustoja sekä tarjoavat pienen kurkistuksen oopperamaailman kulisseihin.

Laitisen ja Tynkkysen muodostama duo on tiivistänyt yhteistyötään viimeisen vuoden aikana sekä esiintyvinä taiteilijoina että pedagogeina. Duon tiet kohtasivat vuonna 2017, kun molemmat muuttivat Turkuun musiikkiopintojen perässä. Turun Taideakatemiasta valmistuneet Laitinen ja Tynkkynen haluavat urallaan klassisina muusikoina tuoda laulumusiikkia ja oopperaa myös uusien yleisöjen saataville ja toimia sisäänheittäjinä klassisen musiikin maailmaan. Duoa yhdistää musiikin lisäksi rakkaus hyvään ruokaan ja syvä ystävyys.

Tervetuloa siis viettämään iltaa, joka tarjoaa henkeäsalpaavaa musiikkia ja suuria tunteita sekä huumoria unohtamatta! Teatron oma ravintola pitää huolen siitä, että voitte nauttia herkullisista pizzoista ja virvokkeista koko illan ajan. Musiikki ja hyvä ruoka ovat tunnetusti mainio yhdistelmä ja italialainen pizza täydentääkin tämän ikimuistoisen musiikkielämyksen!

Kesto n. 90 min, sis. väliajan