TERASSIKESÄ: ROBIN PACKALEN

La 16.07.2022
Osta liput »

Liput

29,00 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.07.2022
Ovet aukeavat klo 18:00
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: Terassi
K-18 // Alueella seisomapaikkoja & runsaasti istumapaikkoja sekä laadukkaat juoma- ja ruokapalvelut
Saapuminen »

 

Valtavaa kotimaista ja skandinaavista menestystä kokenut, ja parhaillaan kansainvälistä uraa rakentava Robin Packalen nähdään Turussa kotikentällään Logomon Terassikesän stagella lauantaina 16.7.2022. Liput tähän iltaan on syytä ostaa pikaisesti!

Kymmeniä platina- ja kultasinglejä keränneen artistin musiikki on saavuttanut vuosien aikana yli 400 miljoonaa striimiä. Kaiken tämän lisäksi Robin Packalen on palkittu neljällä Emma-palkinnolla.

Ajatonta popmusiikkia luovan artistin käsinkosketeltava live-energia kanavoituu niin pop-bängereistä, kuin voimaannuttavista balladeistakin. Uusimmissa julkaisuissaan poppia, hip-hoppia ja R&Btä yhdistelevä Robin Packalen tahtookin tarjota liveyleisölle loistavaa musiikkia ja upean shown, josta ammentaa iloa, energiaa ja voimaantumista arkeen.

– Toivon, että liveyleisö nauttii sydäntensä kyllyydestä keikoista ja lähtevät niiltä kotiin onnellisina ja itsensä voittamattomiksi tuntien, kommentoi Packalen.

Robin Packalenin odotettu kaksiosainen kansainvälinen debyyttialbumi ”Rest In Beat PM ja AM” julkaistiin viime vuonna ja uutta musiikkia artistilta kuultiin maaliskuussa 2022 ”Goddess” -singlen muodossa.