TERASSIKESÄ: VON HERTZEN BROTHERS, HERRA YLPPÖ

La 23.07.2022
Osta liput »

Liput

35,00 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 23.07.2022
Ovet aukeavat klo 18.00
Showtime klo 19.00 & klo 20.45
Tila: Terassi
K-18 // Alueella seisomapaikkoja & runsaasti istumapaikkoja sekä laadukkaat juoma- ja ruokapalvelut
Saapuminen »

 

Lauantaina 23.7. Logomon Terassikesän lavalla nähdään kaksi kotimaista kärkiyhtyettä omilla keikoillaan, kun uuden albuminsa keväällä julkaissut Von Hertzen Brothers jakaa lavan viime kesänä Teatron edustan täyteen vetäneen Herra Ylpön kanssa.

Maj Karma, Herra Ylppö & Ihmiset, sekä viimeisimpänä Herra Ylppö & EX -yhtyeistä tunnettu muusikko Herra Ylppö on tehnyt merkittävän uran kotimaisen rock-musiikin suunnannäyttäjänä. Useita kulta- ja platinarajoja rikkoneita albumeita ja kappaleita kerryttänyt artisti julkaisi uusimman albuminsa ”Lovi” keväällä 2020. Herra Ylppö ihastutti vuonna 2020 myös suomalaisten rakastamilla ja Spotify-listojen kärkikaartiin yltäneillä rock-versioinneillaan Vain Elämää -televisiosarjassa (kausi 11). Herra Ylppö työstää parhaillaan uutta musiikkia ja keikkailee nimimuusikoista koostuvan bändinsä kanssa.

Kotimaisen rockin eturintamaan lukeutuva Von Hertzen Brothers julkaisi uuden albuminsa Red Alert in the Blue Forest maaliskuussa 2022. Von Hertzen Brothersista on vuosien saatossa kasvanut yksi Suomen suurimmista ja rakastetuimmista rockyhtyeistä. Siinä se on onnistunut olemalla oma itsensä ja luottamalla musiikkiinsa. Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa soittavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet).

HUOM! 29.4.2022 peruuntuneen Logomon Teatroon Von Hertzen Brothersin keikalle ostetut liput käyvät tähän keikkailtaan sellaisenaan.