Tero-Petri Suovanen 50V: Limonadi elohopea, Tuula Amberla, Tero-Petri & Korvaamattomat

La 19.03.2022
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Pääsyliput 25 €
Pyörätuoli + saattaja 25eMuut saattajat veloituksetta, oma pääsylippu oltavaLippu + tapas-lankku 43e

Tapahtuman tiedot

Päivä: 19.03.2022
Ovet aukeavat klo 19:00.
Tapahtuma alkaa: 19:30
Tila: Teatro-sali
K-18
Saapuminen »

 

Tero-Petri Suovanen juhlistaa 50-vuotissyntymäpäiviään Turun Logomon Teatro-salissa 19.3.2022. Illan aikana kuullaan Tero-Petrin uran tärkeimmät laulut alkuperäisten kokoonpanojen esittämänä, kun lavalle nousevat Tero-Petri & Korvaamattomat, Tuula Amberla ja Limonadi Elohopea.

Turkulainen laulaja-lauluntekijä Tero-Petri Suovanen tunnetaan suomenkielisen vaihtoehtorockin uranuurtajana. Ensimmäiset laulut ovat syntyneet jo 40 vuotta sitten. Tero-Petri on vaikuttanut vahvasti myös muun muassa Tuula Amberlan biisintekijänä ja säestäjänä.

22.10.2021 ilmestyi Tero-Petri & Korvaamattomat – yhtyeen uusin albumi Olet aina mukana. Se on Tero-Petrin uran kymmenes pitkäsoitto, kun mukaan lasketaan Limonadi Elohopea -bändin levyt vuosina 1994–2004.  Suovasen levytysuran aloittanut Limonadi elohopean musiikki oli raivokasta grunge-rockia 90-luvun tyyliin. Nykyisen yhtyeen, Tero-Petri & Korvaamattomien musiikkityyli on omaleimaista ilotulitusta iskelmän ja indierockin välimaastossa.

Soundi-lehden Jussi Niemi arvioi Olet aina mukana -pitkäsoiton Soundissa 9/2021: ”Keitoksessa on hyppysellinen iskelmää, mutta paljon muutakin: indierockia, discosoulia, suomirockia, syntikkapoppia, rautalankaa ja päätösraidassa totaalisen yllättävä täsmäannos Ultra Brata. Tyyli on ihan oma. Todella harva osaa naittaa leikkisän älykköyden, pakahduttavan haikeuden ja poikamaisen huolettomuuden näin saumattomaksi kokonaisuudeksi”.

***

Nauti herkullinen tapas-lankku ennen konserttia! Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan Teatrossa tuntia ennen konsertin alkua.
Lankun ohessa voit nauttia Teatron hyvin varustellun baariin viinejä, cocktaileja sekä panimotuotteita.

Tapas-lankku:
Iberico-kinkkua, serrano-kinkkua, manchegojuustoa, guindilla-paprikaa, marinoituja oliiveja, grillattua kesäkurpitsaa, munakoisokaviaaria ja tuoretta talon focacciaa (saatavana myös gluteenittomana)

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio.
Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.
Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)

https://tero-petri.com/
www.logomo.fi
www.sunbornlive.fi