THE HOLY – MONO FREEDOM (RECORD RELEASE SHOW)

La 25.04.2020
Osta liput »

Liput

Liput:  24,50 € / ovelta 25,00 €
Pyörätuoli + saattaja:  24,50 €
Muut saattajat:  1,50 €, oma lippu oltava

Tapahtuman tiedot

Päivä: 25.04.2020
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: LOGI-sali, Logomo
K-18
Saapuminen »

 

 

Hallitus on linjannut kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat peruttavaksi tai siirrettäväksi. Logomossa tämä tarkoittaa, että osa konserteista siirretään!

The Holy – Mono Freedom (record release show) kuuluu valitettavasti peruutettaviin tapahtumiin. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat tilannetta!

Miten linjaus näkyy Logomossa? Lippu.fi/korona

Energisistä live-esiintymisistään tunnettu rock-yhtye The Holy saapuu Logomoon!

The Holy:n odotettu kakkosalbumi ‘Mono Freedom’ julkaistaan 17.04.2020. Julkaisun yhteydessä yhtye soittaa neljä eksklusiivista konserttia Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella ja Turussa. Konsertit rakentuvat salin keskelle sijoitettavan 360-asteisen lavan ja erityisen valosuunnittelun ympärille. Yhtye esittää konserteissa uuden levyn kokonaisuudessaan, muutamia levyltä pois jääneitä kappaleita sekä kappaleita aikaisemmilta julkaisuilta. Lippuja on myynnissä intiimeihin konsertteihin rajoitetusti.

Huhtikuussa julkaistava ‘Mono Freedom’ on saanut pitkälti inspiraationsa Alan Weismanin tietokirjasta The World Without Us. Levyn lyriikat rakentaa utopioita maailmasta ilman ihmisiä ja käsittelee turhautumista länsimaiseen ajatukseen vapaudesta.

The Holy on helsinkiläinen rockyhtye, joka on herättänyt kiinnostusta pohjoismaalaisessa musiikkikentässä jo ensijulkaisusta More Escher and Random Notes EP (2016) lähtien. Kriitikoiden kehuma esikoisalbumi Daughter julkaistiin 2018 ja odotettu toinen albumi Mono Freedom ilmestyy huhtikuussa 2020. Yhtyettä on kuvailtu rohkeaksi yhdistelmäksi pohjoisen melankoliaa, post-punkia, Springsteenia, Peter Gabrielia ja kraut-vaikutteita. Kaksi rumpalia, kirskuva kitaravetoinen äänivalli ja intensiivinen laulaja luovat The Holylle erityisen soundimaailman.

Yhtye on alusta asti kerännyt mainetta räjähtävillä livekeikoillaan. Helsingin pienistä keikkapaikoista kotimaan isoimmille festareille (mm. Flow Festival, Ruisrock, Provinssi ja Ilosaarirock) kasvanut yhtye on kiertänyt viime vuosina aktiivisesti myös Euroopassa sekä esiintynyt lukuisilla ulkomaalaisilla showcase-festivaaleilla (mm. Iceland Airwaves, Eurosonic, Reeperbahn, Where is the Music sekä Viennan, Lontoon & Berliinin JaJaJa-klubit). Eurooppalainen taide- ja kulttuurikanava Arte yhteistyössä YLE:n kanssa taltio ja esitti yhtyeen keikan vuoden 2019 Flow Festivaaleilta ja syksyllä 2019 legendaarinen yhdysvaltalainen radiokanava KEXP teki livetaltioinnin yhteen keikalta Iceland Airwaves -festivaaleilla.

Yhtyeen debyyttialbumi Daughter keräsi kehuja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja levy sai vuoden 2019 Emma-gaalan Kriitikoiden valinta -ehdokkuuden. Erityisesti levyn tematiikka, joka käsitteli kasvamista 90-luvun lama-Suomessa keräsi kiitosta arvosteluissa.

The Holy:
Eetu Henrik Iivari
Pyry Peltonen
Laura Kangasniemi
Mikko Maijala
Eero Jääskeläinen