Timantinkova Danny 80 – kunniakierroksella

Su 30.10.2022
Osta liput »

Liput

Peruslippu: 69 €
Pyörätuoli + saattaja: 69 €Muut saattajat veloituksetta, oma paikkalippu oltava
Meet&Greet -lippu: 119 €
A la Carte -paketti: 130 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 30.10.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Kesto n. 2 h väliaikoineen
Tila: Logomo-sali
Ikärajaton
Saapuminen »

 

Danny 80 vuotta – Kunniakierroksella -konsertti nähdään Turun Logomossa 30.10.2022! Lavalla myös Virve Rosti.

Suomalaisen viihdemaailman legendoihin lukeutuva Ilkka ”Danny” Lipsanen lähtee syksyllä mittavalle kiertueelle juhlistaen samalla tulevaa 80-vuotissyntymäpäiväänsä. Kyseessä on Dannyn viimeinen koko Suomen kattava kiertue, ja hän haluaa sen myötä kiittää kaikkia ihailijoitaan vuosien varrella saamastaan tuesta.

– Edellisellä kiertueellani monet ihmiset tulivat juttelemaan kanssani ja kiittämään minua musiikistani ja luomastani show-perinteestä. Samalla sain toiveita pitää vielä joskus sellaisen konsertin, joka keskittyisi pääasiassa omiin hitteihini vuosikymmenten varrelta – siis lauluihin, jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Juhlakiertueella näin tuleekin tapahtumaan ja luvassa ovat yleisön pyynnöstä kaikkien aikojen suurimmat hittini, Danny kertoo.

***

Meet&Greet -lippu 119 €
– Aiempi sisäänpääsy tilaisuuteen klo 17:00Danny 80 -vuotta Meet&Greet -passi– Konserttilahja nimikirjoituksella– Artistitapaaminen klo 17:00 alkavassa tilaisuudessa– Istumapaikat salin parhailta paikoilta

***

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!Illan aikataulu:– Ovet auki paketin ostaneille klo 17:00– Pöydät katettuina klo 17:00 – 18:50– Ovet auki muille asiakkaille klo 18:00– Siirtyminen saliin viimeistään klo 18:50– Konsertti alkaa klo 19:00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la Carte -menu:SUOLATTUA HÄRÄN ULKOFILETTÄ (L,G)Xo-kastiketta ja korianteria***KARAAGE CHICKEN (L,G)Uppopaistettua kanaa, satay-kastiketta ja jasmiiniriisiä***CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G)Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientäVegemenu:GRILLATTUA SUIPPOKAALIA (L,G)Miso-inkiväärijogurttia ja purjotuhkaa***PAAHDETTUA MUNAKOISOA (M,V,G)Satay-kastiketta, thai-basilikaa ja jasmiiniriiisiä***CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G)Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientäOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9 – 16).

HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa. Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.Tapahtuman järjestää Loud’n Live PromotionsShow & Dinner -tuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.