Tiptap- Stand Up Pikkujoulushow

Pe 25.11.2022
Osta liput »

Liput

Peruslippu 40€.
Pyörätuoli + saattaja 40€.
Muut saattajat (esim. näkövammaisen kanssa) 1,50€, oma pääsylippu oltava.
Show&Dinner 100 € LOPPUUNMYYTY

Aitiotiedustelut:
AITIOT LOPPUUNVARATTU
myynti@logomo.fi / 029 123 4808

Tapahtuman tiedot

Päivä: 25.11.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: Logomo-sali
Kesto n. 2h
Saapuminen »

 

Se tulee taas, nimittäin Turun parhaimmat pikkujoulubileet 25.-26.11.2022! TipTap Stand Upissa nauretaan ja juhlitaan Logomossa yhteistyössä turkulaisen W&T Comedyn kanssa.

 

Hauskuutta näistä kinkereistä ei puutu, sillä ennen diskopallon välkettä nauretaan kimpassa Suomen huippukoomikoiden seurassa. TipTap StandUp – Suuri pikkujoulushow pistää poskihermot paukkaamaan André Wickströmin, Anna Rimpelän, Heikki Viljan ja Jukka Lindströmin johdolla!

 

Luvassa on koko illan kestävä elämys. Show & Dinner -paketit tarjoavat mahdollisuuden nauttia illasta pitkän kaavan mukaan. Pikkujouluporukan yhteinen korkeatasoinen illallinen, show josta ei naurua puutu ja jatkot vielä saman katon alla varmistavat onnistuneet juhlat.

 

Suosittelemme varaamaan isomman ryhmän kinkerit jo nyt, sillä joustamme kyllä vahvistusajassa. Katsotaan tilanne ja vahvistus vasta 31.8. Lähde siis mukaan luomaan elämyksiä työporukkasi, ystäviesi tai minkä tahansa pikkujoulupoppoon voimin!

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liputehditään toimittaa ennen tapahtumaa.Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.Illan aikataulu:– ovet auki paketin ostaneille klo 18.00– pöydät katettuina klo 18.00-19.50– ovet auki muille asiakkaille klo 19.00– siirtyminen saliin viimeistään klo 19.50– esitys alkaa klo 20.00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.Menu:Rapeita salaatinlehtiä ja yrttivinegrettiä (M,G,V)Caesarsalaattia ja savulohta(L,G)Paahdettua myskikurpitsaa ja luomu fetaa (L,G)Skagenröra ja saaristolaisleipää (L)Suolattua naudanulkofileetä, kirvelimajoneesia ja rapeaa sipulia (M,G)Paahdettua kukkakaali salaattia ja jogurttikastiketta (M,V,G)Talon leipää (M), tuorejuustoa (L,G) ja porkkanahummusta (M,G,V)***Ylikypsää häränrintaa ja rosmariinikastiketta (L,G)Siemenkuorrutettua lohta ja appelsiini-tillikermaviilikastiketta (L,G)Itämaista linssicurrya ja granaatinomenaa (M,V,G)Paahdettua yrttiperunaa (M,G,V)***Mustaherukka-maitosuklaaleivos (L,G)Macarons-lajitelma (L,G)Mango-lime raakakakkua (M,V,G)

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteentilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomienetukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16).

Haluatko varata aition?

Tapahtumaan on varattavissa myös aitioita, katso lisätiedot tästä ». Lisätiedustelut ja varaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 1234 808 (ma-pe klo 9-16).

Tapahtuman järjestää W&T ComedyShow & Dinner -tuotanto Logomo Oy

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Lämpimästi tervetuloa! Nämä liput viedään käsistä joka vuosi, joten ei oo häpee olla nopee!