TUBECON AWARDS 2024

Pe 03.05.2024
Osta liput »

Liput

Katsomoliput 39,90€ (eivät sisällä ruokailua)
Pyörätuoli + saattaja katsomoliput 39,90€
Muut saattajat 1,60€

Show & Dinner paketit 190€:– Myynnissä numeroimana permannolla– Minimiosto 4 lippua

Tapahtuman tiedot

Päivä: 03.05.2024
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tapahtuman kesto n. 3,5h
Tila: Logomo-sali
Ikärajaton (katsomo), show & dinner K-18
Alle 12-vuotiaat tarvitsevat täysi-ikäisen huoltajan mukaansa.
Tilaisuudessa ilmainen narikka
Logomo Kitchen palvelee ovien auettua.
Saapuminen »

 

VOINKO OSTAA LIPUT TUBECON AWARDSIIN?Tänä vuonna myös yleisöllä on mahdollisuus päästä mukaan Tubecon Awards -gaalaan!Ovet yleisölle aukeavat klo 18.00.Gaala alkaa klo 19.00KatsomopaikatTubecon Awardsiin on myynnissä rajallinen määrä katsomopaikkoja yleisölle. Katsomolippu sisältää numeroidun katsomopaikan Logomon katsomossa sekä narikkapalvelun. Katsomopaikkaliput ovat ikärajattomia, mutta alle 12-vuotiaiden tulee saapua tapahtumaan täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen tapahtumaan tulija tarvitsee oman lipun.Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Säilytäthän istumapaikkalippusi huolella, sillä lipussa lukee paikkasi sijainti. Lippujen tarkistuksen yhteydessä ei tarvitse näyttää henkilöllisyystodistusta.Katsomopaikkojen hinta 39,50 € sis. Lippupisteen palvelumaksun.

 

Tubecon Awards tarjoaa katsojille mahdollisuuden nauttia tunnelmasta myös VIP-vieraana!Tubecon Awards Show & Dinner -paketitPaketti sisältää:Vierekkäiset pöytäpaikat seurueelleGaalaa seurataan ruokapöydästä, josta näkymä lavalle ja permannolleTubecon Awards á la carte kolmen ruokalajin illallisen gaalan aikana (juomapaketit myydään erikseen)Pöytiintarjoilun gaalan ajanVartioidut eteispalvelutVIP-hostit palveluksessanne gaalan ajanPääsyn gaalan jatkoilleTubecon Awards Show & Dinner -paketit 190 € sis. Lippupisteen palvelumaksun.Tubecon Awards Show & Dinner -pakettien ikäraja on K18.Show & Dinner -paketit myydään ryhminä, minimiryhmä 4 henkilöä.Juomapakettien ennakkotilaus ja erikoisruokavaliot myynti@logomo.fi 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)Pöytäpaikat määräytyvät ostojärjestyksen mukaisesti. Jokaiselta paikalta on hyvä näkyvyys ja kuuluvuus. Vieraat otetaan vastaan ja ohjataan oman seurueen paikoille.Dinner by Chef Kristian KarnellSuolattua lähitilan naudan ulkofileetäSavustettua majoneesia, pikkelöityä kyssäkaalia ja rapeaa sipulia***Halstrattua taimentaKevään ensimmäiset perunat Rymättylästä, mäti-ruohosipulikastiketta***Mansikkaa & kuusenkerkkää***Raparperi tartalettiaVaniljaa ja jogurttimarenkiaTAIInkisen puutarhan tomaateista tehtyä tartariaVihreistä tomaatti vinegrettiä, syrjähyppyjuustoa ja grillattua hapanjuurileipää***ParsarisottoaPikkelöityä parsaa ja tryffeliä***Mansikkaa & kuusenkerkkää***Raparperi tartalettia Vaniljaa ja jogurttimarenkiaTilaa menun juomapaketti ennakkoon osoitteesta myynti@logomo.fi, 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)

 

Tubecon Awardsin virallinen lipunmyyjä on Lippu.fi. On suuri riski ostaa lippuja mahdollisilta muilta myyjiltä. Kaikki liput tarkistetaan tapahtuman ovella. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.Lipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput luetaan porteilla elektronisesti. Säilytäthän istumapaikkalippusi huolella, sillä lipussa lukee paikkasi sijainti. Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

ONKO TAPAHTUMAAN IKÄRAJA?Tubecon Awards Show & Dinner -pakettien ikäraja on K18. Katsomopaikkaliput ovat ikärajattomia, mutta alle 12-vuotiaiden tulee saapua tapahtumaan täysi-ikäisen huoltajan kanssa. Jokainen tapahtumaan tulija tarvitsee oman lipun.OHJELMA JA AIKATAULUOvet avautuvat klo 18.00Gaala alkaa klo 19.00Gaala päättyy noin klo 22.30Tubecon Awards tapahtumassa ei järjestetä yleisölle Meet & Greet -tilaisuuksia.Aikatauluihin liittyvät muutokset ovat mahdollisia.PUKUKOODITubecon Awardsin ehdokkaat ja kutsuvieraat juhlistavat iltaa ykköset yllä. Show & Dinner -pakettien ostajat juhlistavat gaalaa pöytäpaikoilta kutsuvieraiden ja ehdokkaiden kanssa, pukukoodi: Black Tie As You Style It.Katsomovieraana olet tervetullut gaalaan sellaisissa vaatteissa kuin mukavalta tuntuu! Juhlan kunniaksi voit panostaa illan asuun, mutta olet tervetullut myös rennolla vaatetuksella.

Tapahtuman järjestää Suomen Tubetapahtumat Oy

Teatron pizzeria palvelee gaalapäivänä klo 16:00-00:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen gaalaa. Katso pizzamenu etukäteen tästä. Varaa pöytä täältä.