TUBULAR BELLS – THE 50TH ANNIVERSARY CELEBRATION TOUR

Ke 13.03.2024
Osta liput »

Liput

87,50 € / 77,50 € / 67,50 €
Pyörätuoli + saattaja 67,50€
Muut saattajat omalla pääsylipulla

Tapahtuman tiedot

Päivä: 13.03.2024
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Logomo-sali
Istuva
B-katsomo ikärajaton, C-katsomo K-18
Saapuminen »

 

MIKE OLDFIELDIN TUBULAR BELLS -KLASSIKKOALBUMIA JUHLISTAVA KIERTUE SUOMEEN!

Mike Oldfieldin vuonna 1973 ilmestynyt Tubular Bells -klassikkoalbumi täyttää 50 vuotta ensi vuonna. Ikonista levyä on juhlistettu jo tämän syksyn aikana loppuunmyydyllä Tubular Bells The 50th Anniversary Celebration -Ison-Britannian kiertueella. Ensi vuonna juhlakiertue saapuu Eurooppaan, jolloin konserteista päästään nauttimaan myös Suomessa. Kiertueen konserteissa esiintyy Mike Oldfieldin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Robin A Smithin johtama iso livebändi. Logomossa Suomen konsertti  järjestetään keskiviikkona 13.3.!

Onnistuneen Englannin-kiertueen jälkeen Tubular Bells The 50th Anniversary Celebration -kiertue suuntaa Eurooppaan ensi vuonna. Mike Oldfieldin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Robin A Smithin sovittamissa ja johtamissa konserteissa OIdfieldin 50-vuotisjuhlavuottaan viettävä ikoninen mestariteos esitetään kokonaisuudessaan yhdessä muiden Oldfieldin sävellysten kanssa. Lavalla nähdään Smithin johtama kahdeksanhenkinen orkesteri.

Mike Oldfieldin kanssa yhteistyötä sekä Tubular Bells II että Tubular Bells III -albumien ja näihin liittyvien live-esiintymisten kanssa tehnyt Smith on innoissaan saadessaan esittää Tubular Bells -albumin, jota hän on rakastanut siitä lähtien kun kuuli sen ensimmäistä kertaa vuonna 1973. Robin A Smith oli Mike Oldfieldin mukana myös tämän Lontoon Olympialaisten vuoden 2012 avajaisseremonian esityksessä, jolloin Smith esitteli ensimmäistä kertaa ideansa Tubular Bells -konserteista.

Tubular Bells on englantilaisen multi-instrumentalistin, säveltäjän ja lauluntekijän Mike Oldfieldin debyyttistudioalbumi, joka syntyi vuonna 1971 ja julkaistiin lopulta vuonna 1973. Oldfield, joka oli vasta 17-vuotias aloittaessaan musiikin säveltämisen, äänitti ja soitti lähes kaikkia levyn soittimia. Albumi sai maailmanlaajuista suosiota, kun sen avausteemaa käytettiin kauhuelokuvan Manaaja (The Exorcist) soundtrackissa, ja siitä tuli kaikkien aikojen myydyin instrumentaalialbumi.

Esityksessä kuullaan myös muita Mike Oldfieldin teoksia, kuten Moonlight Shadow, Summit Day, Family Man ja Ommadawn.

Tapahtuman järjestää Live Nation.