URIAH HEEP + MELROSE

Pe 18.10.2019
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Permantolippu: 45 €
Katsomolippu: 49 €
Show & Dinner: 92 €
VIP: 129,50 €
Pyörätuoli + saattaja: 49 €
Saattajat (näkövammaisen jne: 1,50 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 18.10.2019
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:30
klo 19:30 Melrose
klo 21:15 Uriah Heep
klo 22:45  jatkot Teatrossa
Tila: LOGOMO-sali
Seisova permanto ja C-katsomo K18/B-katsomo S
Saapuminen »

 

URIAH HEEP – SUOMALAISTEN HEVI-FANIEN KESTOSUOSIKKI VUODESTA 1970!

Uriah Heepin ainoan alkuperäisjäsenen, kitaristi Mick Boxin johtama yhtye on ollut suomalaisten rock- ja hevimusiikin ystävien kestosuosikki vuodesta 1970. Tuskinpa mikään muu kansainvälisesti menestynyt huippubändi on keikkaillut ja konsertoinut maassamme yhtä usein kuin juuri Uriah Heep. Vuonna 1969 perustetun yhtyeen ensimmäinen Suomen vierailu osuu syntyhistorian alkumetreille kesään 1970 ja viimeisin kesään 2018.

Jos joku kysyisi minulta kuinka monta kertaa Uriah Heep on käynyt Suomessa, niin vastaisin, etten tiedä. En ole pitänyt lukua, mutta monen monta kertaa. Ja aina yhtä mielellään, sillä Suomella ja suomalaisilla faneilla on jo vuosikymmenet ollut ihan oma, erityinen paikkansa sydämessäni, Mick Box kertoo.

Liki viidenkymmenen vuoden aikana Uriah Heep on tietysti läpikäynyt lukuisia miehistömuutoksia, mutta suosioon se ei ole juurikaan vaikuttanut. Maailman ahkerimpien rock-yhtyeitten joukkoon kuuluva Uriah Heep levyttää ja kiertää maailmaa yhä edelleen lähes kahdensadan keikan vuositahdilla.

Keikkojen määrä saattaa tämän ikäiselle bändille kuulostaa paljolta, mutta me nautimme keikkailusta. Me olemme siinä etuoikeutetussa asemassa, että me saamme tehdä työksemme sitä, mistä eniten pidämme eikä meillä totisesti ole aikomustakaan hellittää tahtia tai siirtyä eläkkeelle, sanoo kesäkuussa 72 vuotta täyttävä Mick Box.

Esikoisalbumin ”Very ’Eavy… Very ’Umble” (1970) ja viimeisimmän ”Living the Dream” (2018) väliin mahtuu peräti 26 studioalbumia live- ja kokoelmalevyistä puhumattakaan. Levyjen yhteenlaskettu myyntimäärä ylittää huikeat 45 miljoonaa kappaletta.

Suurimmat ja toivotuimmat hitit löytyvät yhtyeen uran alkuajoilta: ”Gypsy”, ”Easy Livin’”, ”Look at Yourself”, ”Bird of Prey”, ”July Morning”, ”Stealin’” ja tietysti ”Lady in Black”…

Uriah Heep vuosimallia 2019 soittaa seuraavassa kokoonpanossa: Mick Box – kitara & laulu, Bernie Shaw – laulu, Phil Lanzon – kosketinsoittimet, laulu, Russell Gilbrook – rummut, laulu ja Davey Rimmer – basso.

MELROSE MUKANA OSALLA KEIKOISTA

Tokelan (laulu & kitara), Roger Niemisen (basso) ja Jami Haapasen (rummut) muodostama tehotrio Melrose toimii Uriah Heepin ’lämmittelijänä’ osalla Suomen keikoista. Melrose on kuulunut suomalaisen rockin ikoneihin jo vuodesta 1981. Trio tunnetaan erityisen loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yleisöön pajasta ja paikasta riippumatta.

www.logomo.fi
www.sunbornlive.fi
www.uriahheep.com

MENUT & LIPPUPAKETIT:

VIP-paketti & aikataulu:

Ovet klo 17.00 oma sisäänkäynti & narikka Logomon Teatrosta
klo 17.30 A la carte-illallinen Teatro-Galleriassa
klo 19.30 MELROSE
klo 21.15 URIAH HEEP
n. klo 22.45 jatkot Teatrossa & Teatro-Galleriassa

VIP-pakettiin sisältyy oma sisäänkäynti ja narikka, 3 ruokalajin korkealaatuinen illallinen, oma baari klo 17.00-19.30, keikkalippu parhailta paikoilta istumakatsomosta, VIP-host, VIP-passi sekä Singa-karaoke-jatkot keikan jälkeen.

Rokki-vip menu

Keittiön tervehdys (L,G)
***
Jääkellarin lohta ja suolasitruunalla maustettua fenkolia (L,G)
***
Paahdettua härän sisäfileetä, puikulaa ja bearnaisekastiketta (L,G)
***
Suklaata ja vadelmaa (L,G)

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.
Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com tai puh. 02-4456700

Show & Dinner-paketti:

Ovet klo 17.30 – Logomon pääovista
Ruokailu klo 17.30-19.30 Logomo Kitchenissä
Konsertti alkaa klo 19.30

Rokki-buffa
Caesarsalaattia ja chili-rapua (L)
Vihersalaattia ja yrttiöljyä (M,G,V)
Perunasalaattia ja rapeaa pekonia (L,G)
Paahdettua bataattia ja fetaa (L,G)
Seesam härkää ja korianterimajoneesia (M,G)
Tuoretta talon leipää ja tuorejuustoa (L)
***
Jack Daniel´s-bbq brisket (L,G)
Cajun-paahdettua lohta ja aiolia (M,G)
Yrtti-perunaa (M,G)
***
Rocky road kakkua ja suolakinuskia (L)
Lakritsi-pannacottaa ja sitruunaa (L,G)

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.
Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: info@sunborncatering.com tai puh. 02-4456700