URSUS FACTORY, KISSA

La 20.04.2024
Osta liput »

Liput

Liput 29,90€Pyörätuoli + saattaja 29,90€ sis. saattajan
Muut saattajat 1,60€, omalla pääsylipulla

Tapahtuman tiedot

Päivä: 20.04.2024
Teatro aukeaa klo: 14:00
Tapahtuma alkaa: 21:00
Tila: Teatro-sali
Seisova
K-18
Saapuminen »

 

SUOMI-INDIEN KUUMIMMAT LIVEBÄNDIT URSUS FACTORY JA KISSA YHTEISKEIKALLE LOGOMON TEATROON!

Vastikään Helsingin Kaapelitehtaan loppuunmyynyt Ursus Factory saapuu Logomoon Teatroon lauantaina 20.4.2024. Illan toisena esiintyjänä nähdään isoja kitaravalleja raikkaisiin synasoundeihin yhdistelevä rock-yhtye Kissa.

Ursus Factory on laulaja-kitaristi Jussi Pelkosen ja rumpali-laulaja Aleksi Ripatin muodostama duo, joka on perustettu vuonna 2013. Yhtye on tunnettu erityisesti riehakkaista keikoistaan ja onkin kehuttu usein olevan yksi Suomen parhaista livebändeistä. Ytimessä on duon saumaton yhteys, joka purkautuu soitossa puhtaana, vastustamattomana rock ’n’ rollin riemuna.

Yhtye julkaisi neljännen albuminsa IO vuonna 2023. Albumilla on 12 kappaletta ja se jakaantuu kahteen osaan, I ja O. I julkaistiin maaliskuussa ja syyskuussa kokonaisuus täydentyi O:n myötä IO-tupla-albumiksi.

Kissa on yhdistelmä glitterin kyllästämää 70-luvun glam spektaakkelia, dekatenttia kapinaa kapinaa vastaan ja kiihkeää rakkautta. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ’n’ rollin alkulähteestä, herkästä ja kuplivasta popestetiikasta sekä voimapopin isoista harmonisista kitaroista ja melodiakoukuista.

Yhtye julkaisi toukokuussa 2023 toisen albuminsa joka kantaa nimeä Apinalinna. Kissan toinen näytös on herkkä, hienostunut ja kunnianhimoinen. Siinä on aiempaa enemmän syvyyttä. Luvassa on kovaa rokkia, tarttuvaa popsensibiliteettiä, isoja sovituksia ja suuria tunteita huolellisesti yhteen liimattuna.

Teatron pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 14:00-01:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen tästä. Varaa pöytä täältä. 

 

Tapahtuman järjestää Logomo Oy.