Skip to main content

12.05.2018

UUDEN MUOTOILUN KEVÄTMARKET

Liput

Ilmainen sisäänpääsy.

Tapahtuman tiedot

Päivä: La 12.05.2018
Aika: klo 10.00
Sisäänkäynti Logi 1-2 ovista
Tila: Logi 1-2 | Saapuminen »

UUDEN MUOTOILUN KEVÄTMARKET

Äitienpäivää edeltävänä lauantaina Logomossa järjestettävä, jo perinteeksi muodostunut Uuden Muotoilun Kevätmarket kokoaa yhteen kotimaisen designin huiput ja nousevat tähdet. Logi 1-2 saleissa on tarjolla muotoilua, sisustusta, vaatteita, asusteita ja koruja yli 30 designmerkiltä sekä tietysti Uuden Muotoilun Yhdistyksen oma ständi, josta löytää kysytyt Varför Paris –tuotteet!

Löydät tapahtuman sekä lisätietoja Facebookista: www.facebook.com/events/941648375995357/

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fi