VALOA -KONSERTTI

Ke 23.10.2019
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Peruslippu: 36€
Pyörätuoli + saattaja: 36€
Muut saattajat (näkövammaisen jne): 1,50€ omalla lipulla

Tapahtuman tiedot

Päivä: 23.10.2019
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Kesto: n. 1,5h, ei väliaikaa
Tila: Logomo, Teatro-sali
Ikärajaton
Saapuminen »

 

Suomenkielinen mantramusiikki tulee
DEEPTHI (Kirsi Ranto) VALOA-KONSERTTIKIERTUEELLA LOKA-MARRASKUUSSA 2019

Kirsi Ranto julkaisi alkuvuodesta seitsemän vuoden tauon jälkeen uutta musiikkia nimellä Deepthi, mikä heijastaa hänen kasvuaan uudelleen nahkansa luoneena artistina ja ihmisten voimaannuttajana. Uuden, odotetun Valoa-albumin myötä Deepthi tekee 12 konsertin kiertueen ympäri Suomea syksyllä 2019. Samalla hän tekee uraa uurtavaa työtä Suomen musiikkikentällä tuomalla suomalaisille aivan uuden musiikkigenren: suomalaista mantramusiikkia.

Deepthin musiikki on osa ripeästi nousevaa musiikki-ilmiötä ja globaalia Slow Music Movement:ia, jossa korostuu ihmisten ja ympäristön hyvinvointi, yhteisöllisyys ja rauha. Valoa-albumi onkin jo saanut ihastuneen, tunteikkaan ja sydäntä pakahduttaneen vastaanoton kuulijoiltaan.

Mantramusiikkia on yleensä totuttu kuulemaan sanskritin kielellä. Deepthi halusi kuitenkin tälle levylle tuoda mukaan omat juurensa ja suomalaisten sanojen voiman.

”Uskon, että kun ihminen laulaa omalla äidinkielellään mantroja, se puhuttelee häntä vieläkin syvemmin. Otin levylle mukaan suomenkielisiä sanoja ja lauseita, joita laulamalla ja joihin keskittymällä kuulija pääsee helposti sukeltamaan sisäiseen maailmaansa, ja jotka jäävät sitten alitajuntaan voimasanoiksi ja -lauseiksi tuomaan positiivisia vaikutuksia. Laulujen mantratyyli ja kohottava vaikutus muodostuu juuri tästä: toistettavuudesta ja yksinkertaisuudesta”, Deepthi kertoo.

Deepthin tuottaja-säveltäjämies Devaroop (Mika Toivanen) on luonut levylle vahvan Pohjolan valosta ja mystiikasta ammennetun äänimaiseman, jota suomalaiset mantrasanoitukset tukevat hienosti. Levyllä on lisäksi mukana kaksi sanskritinkielistä laulua kunnioittamassa heidän rakkauttaan alkuperäiseen intialaiseen mantramusiikkiin. Mantramusiikin tarkoitus on  rauhoittaa, kohottaa ja puhdistaa ihmistä sisäisesti.

Deepthin Valoa-konsertti on levyn tapaan hiljaisuuteen ja pyhiin Pohjolan juuriimme virittävä mantralaulu- ja meditaatiokonsertti, joka tarjoaa kuulijoille ikimuistoisen, elämyksellisen ja lumoavan matkan omaan sisimpään.

Konsertin kesto on 1,5h. Konsertissa ei ole väliaikaa sen herkästä luonteesta johtuen. Lämpimästi tervetuloa hiljentymään ja nauttimaan.

Järjestäjä:
Deepthi Oy