Skip to main content

29.10.2018

Venäläisen elokuvan viikko: Olipa kerran

Liput

5 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 29.10.2018
Aika: klo 17
Tapahtuman kesto: 90 min
Ikäraja: K-13
Tila: MOVE 2 | Saapuminen »

Venäläisen elokuvan viikko Logomossa 29.10.-2.11.

 

Tule mukaan katsomaan venäläistä nykyelokuvaa! Kaikki näytökset Logomon Move2-salissa (Köydenpunojankatu 14). Elokuvaviikko järjestetään yhteistyössä Suomi-Venäjä-Seuran, Varsinais-Suomen Elokuvakeskuksen ja Logomon kesken. Elokuvissa on englanninkielinen tekstitys, ellei toisin mainita. Liput 5 € / elokuva.

Voit ostaa lippuja etukäteen Suomi-Venäjä-Seuran toimistosta (ma-to klo 10-16) tai varata etukäteen (turku@venajaseura.com ja 02-277 3200) ja lunastaa ovelta ennen esityksen alkua. Lipunmyynti Suomi-Venäjä-Seurassa alkaa maanantaina 1.10. Lippuja myydään myös Logomossa ennen jokaisen näytöksen alkua. Maksu vain käteisellä.

 

Olipa kerran(Жилибыли/ Once Upon)

Ohjaaja: Eduard Parri
Vuosi: 2017
Rooleissa: Fjodor Dobronravov, Irina Rozanova, Roman Madjanov

 

”Lahjakkaiden näyttelijöiden maalaiselämää”

Venäläinen kyläpahanen hengittää viimeisiä kuolonkorahduksiaan. Asukkaita on jäljellä enää vain kolme: kaksi yksinäistä ukkoa ja vastikään leskeksi jäänyt mummo. Toinen miehistä päättää, että nyt yksinäisyys riittää ja aikoo kosia leskeä. Siitäkös sota syntyy…

Elokuvan on tuottanut tunnettu näyttelijä Fjodor Dobronrarov (s. 1961), joka pyrkii venäläisen filmin nihilistisellä aikakaudella tuomaan valkokankaalle hyvänmielen kokemuksia. Kolmen näyttelijän dynamiikkaan perustuva Olipa kerran voitti sekä kriitikoiden että yleisöäänestyksen sarjan Tulan elokuvafestivaaleilla 2017.