Skip to main content

12.05.2018

VERSOT 2018 -KEVÄTNÄYTTELY

Liput

Ilmainen sisäänpääsy.

Tapahtuman tiedot

Päivä: La 12.05.2018
Aika: klo 10.00
Sisäänkäynti Logi 3 ovesta
Tila: Logi 3 | Saapuminen »

VERSOT 2018 -KEVÄTNÄYTTELY

VERSOT on vuosittainen Turun ammattikorkeakoulun muotoilun opiskelijoiden näyttely, jossa pääsevät esille valmistuvat muotoilijat opinnäytetöineen sekä lukuvuoden aikana tehdyt projektit. Tänä vuonna näyttely toteutetaan täysin uudella tavalla, kun VERSOT valtaa Turun Logomon Logi3-salin tapahtumallaan! Vuoden 2018 vihertävät VERSOT esitellään lauantaina 12.5. Logomossa järjestettävässä tapahtumassa. Tapahtuma järjestetään samassa yhteydessä Uuden Muotoilun Yhdistyksen Kevätmarketin kanssa.

Muotoilijoiden näkökulmaa tuodaan tapahtumassa esiin muun muassa paneelikeskusteluiden sekä osallistavien elementtien kautta, joissa käsitellään muotoilukentän laajuutta, muutosta ja sen näkymistä elämän kaikilla osa-alueilla. Yleisö pääsee kuuntelemaan mielenkiintoisia keskusteluja ja tutustumaan muotoilun monipuoliseen alaan muun muassa juuri valmistuvien muotoilijoiden opinnäytetöiden kautta.

Löydät tapahtuman sekä tarkemmat tiedot Facebookista: www.facebook.com/versot2018/

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fi